Curls in the air

Door Henk en Alette - A long time ago Vandaag was de big day. Met de heli de lucht in; boven de Grand Canyon!
Echt helemaal top! Wat een uitzicht.
Gisteren vanaf de kant en nu er boven hangen. En in een helicopter zitten is ook al een belevenis op zich!Het gaf ons een heel apart gevoel en dat kwam ook omdat we met twee hell's angels in de heli zaten!! 
Haha , ze keken vooral Henk aan. Dat kon overigens ook te maken hebben met het feit dat de heli windgevoelig was en dat we dus elkaar af en toe angstig aankeken. Al-met-al was het een half uur lang genieten..

Na de helicoptervlucht zijn we weer verder gereden. We reden nog een heel lang stuk langs de Grand Canyon.
Af en toe er weer uit om een foto te maken.
 


Weer een fantastische rit! We reden naar Kayenta. Dit ligt nog net in Arizona en vlak bij Utah. Onderweg zagen we veel souvenirs hutjes, zag er niet altijd even uitnodigend uit. Maar wel prachtige uitzichten.
Een genot om daar te mogen rijden.
Net zoals in westerns, nog net geen cowboys gezien.

Het plaatsje Kayenta is echt vreselijk. Wat een ongezellige boel daar. Niets te beleven. En het winkelcentrum..nou gewoon armoedig! Ze hadden wel weer een hele grote supermarkt met bijna alleen maar spullen waar je dik van wordt. De groente en fruitafdeling was 2 vierkante meter!

Het was weer heet vandaag. Maar die Amerikanen hebben echt overal airco. En die staat soms zo hard aan dat het gewoon koud is!!! Rare beleving; buiten is het 37 graden en binnen, tijdens het eten zit je te rillen van de kou. Alette vroeg op een gegeven moment of de verwarming aan kon.....

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!