Curls in Las Vegas

Door Henk en Alette - 16-09-2010 06:48
Curls in Las Vegas

 
We zijn innerlijk en uiterlijk veranderd sinds we in Las Vegas zijn!

Nee…….. we zijn niet getrouwd maar wel verslaafd.! Verslaafd aan deze wereldstad.
Gokken, shoppen, bling,bling, drank drugs (en vrouwen!) het is er allemaal. Wat een hectiek en wat een weelde! We vielen letterlijk weer van de ene in de andere verbazing. Heel veel is ook nagemaakt.
De Eifeltoren, Venetië, Egypte, noem maar op. We kunnen het eigenlijk niet eens vertellen; het is iets wat je moet beleven. We vonden het jammer dat we zo kort konden blijven. Maar des te meer een reden om nog eens terug te gaan want dat gaan we zeker doen. We hebben nog niet eens een tiende gezien. En er zijn ook talloze shows en waarschijnlijk allemaal even mooi.

 
En daarna zijn we verder gereden naar Death Valley. Het is onvoorstelbaar zo’n tegenstelling. Hier is helemaal niets. Niet eens een lantaarpaal. Zelfs geen paal met een big M.. Haha we kunnen niets eens ergens eten!
We zagen nog wel een prairiehond maar die was ons te snel af.
We zitten midden in de woestijn en het is hier bloedheet! Gelukkig hadden we nog wat brood en tomaten met komkommer. We hebben wel een fles wijn met nootjes kunnen kopen..hier in de woestijn. Dus de wijn drinken we op zodat we een beetje kunnen slapen hier in de hitte.
 
Gek genoeg hadden we in Vegas geen internet…En hier wel. Toch niet te volgen hè die Amerikanen…
 
Het is gewoon een waanzinnige reis en heel afwisselend. Ook heel avontuurlijk want we weten vaak niet goed wat ons te wachten staat en waar we terecht komen. Het is allemaal even spannend en even leuk. Gewoon waanzinnig! Haha, morgen gaan we wintersporten, we kijken nergens meer van op!
 
By the way we hebben al op zo’n 3200 km op de teller staan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie