Camp in Yosemite

Door Henk en Alette - 18-09-2010 18:02
Vanmorgen al weer vroeg verder gereisd. Het skiën hebben we maar gelaten voor wat het was. Op weg naar een nieuw National park. Yosemite genaamd. We hebben inmiddels al een paar parken gehad: Yoshua Tree, Grand Canyon, Monument Valley, Bryce Canyon en Zion. En steeds vonden we het park waar we waren nog mooier dan het vorige. Tja, en dat is nu ook weer het geval. Wat een prachtig park. We schoten geen moer op met rijden want om de tien minuten (ja, echt!) stonden we stil om te kijken en te fotograferen. En steeds hadden we een prachtige view. Elk park heeft toch zo zijn eigen kenmerken.
Waren we verrukt over de mooie bergen, tien minuten later zagen we een waterval, vervolgens een prachtig helder meer en dat ging zo maar door.
 
Vandaag hadden we beren op ons pad. Gebeurt anders nooit maar nu wel. We hoorden een beer brullen. Twee keer zelfs. Echt waar! En Henk maar zeggen: niet bang zijn, dat valt wel mee…die beren vallen niet zomaar aan…Nou mooi wel en Alette zag allemaal verse berenpoep dus we zijn daar meteen vertrokken.
 
We slapen vannacht (heerlijk?) in de buitenlucht, nog net niet op een luchtbed maar wel heel bijzonder. We slapen namelijk in een tent. En we hebben gehoord en gelezen dat er ’s-Nachts zwarte beren rond kunnen lopen. Overal staan waarschuwingen dat al het voedsel apart, in een speciale kast, buiten de tent opgeslagen moet worden. We zitten alweer aan de wijn voor zo’n angstaanjagende nacht die ons te wachten staat.
 
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan