Ramptoerisme

Door Henk en Alette - 19-09-2010 03:27 Vanmorgen weer vroeg eruit en een toer met de parkranger gedaan. Haha, in een treintje...ziet er heel truttig uit maar we vonden het hartstikke leuk.

 

We maken van alles mee en we doen ook van alles. En we doen ook mee aan ramptoerisme. Weer heel iets anders maar wel spectaculair.
We zagen namelijk dat er hoog op een berg iets mis was gegaan. Later bleek een van de bergbeklimmers zijn been te hebben gebroken. Hij werd na inzet van heel wat mensen door een heli, naar beneden gehaald. Heel spannend om te zien. We spraken de ouders van een van die klimmers. Ze hebben ons het e.e.a. verteld over de klimsport en wat hun zoon allemaal beklimt. Ze zijn er niet altijd happy mee. Een aparte wereld, dat klimmen. Er zijn hier in het park  heel veel klimmers. Er wordt druk op grote rotsblokken geoefend en er is zelfs een klimschool hier. Wij krijgen er ook zin in maar ja...we kunnen niet alles. En trouwens,  in Nederland zijn geen bergen.

 

Omdat we toch die Amerikaanse calorien willen verbranden zijn we vanmiddag een lange wandeltocht gaan maken. We hebben weer veel foto's gemaakt; het wordt eentonig....maar we hebben weer langs de mooiste plekjes gelopen.

Onderweg namen we gezellig een lekker zelfgemaakt broodje en een appeltje.  Echte Hollanders dus. We werden dan ook meteen herkend als Hollanders. Die mensen die ons zagen, bleken ook Hollanders en waren hetzelfde van plan. Dus we moesten er smakelijk om lachen. Enfin, we hadden gelijk een gespreksonderwerp en we hebben gezellig gekletst en evaringen uitgewisseld.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan