San Fransisco 1

Door Henk en Alette - 20-09-2010 07:20 Het lijkt wel werken, maar toch net iets anders. Elke dag vroeg op. Vandaag was het 7 uur op, gelukkig maar, want het was harstikke koud in onze tent. 
We gingen zo vroeg op omdat het ongeveer 4 uren rijden was naar San Fransisco. Het was weer een fantastische rit, langs de leukste dorpjes. Echt genieten.

Het was bijzondere aankomst in San Fransisco. Je rijd meteen al over een mega grote brug en je moet onwijs opletten dat je goed voorsorteerd. Ook in de stad is de Tom Tom echt een noodzakelijk iets.
Toen we de stad inkwamen zijn we meteen naar ons hotel gereden, ingechecked en de stad in gegaan. We huurden een fiets en zijn over de Golden Gate (hele grote brug) gaan fietsen. Het was een leuke fietstocht die ook langs het strand ging. Jammer dat het mistig was..Maar ja je kunt niet alles hebben.
San Fransisco is gebouwd op 43 heuvels. En dat betekent dat veel straten heel schuin zijn. Ja, en sportief als wij zijn....nemen niet de bus maar lopen al die straatjes op en af. Het is overigens een heel leuk gezicht die schuine straatjes.
Tot nu toe hebben we echt heerlijk weer gehad constant de zon. Nu is het bewolkt. Dat is wel even wennen...

s-Avond's gedineerd bij een luxe italiaans restaurant. Pfff... een rood wijntje was daar 9 euro!!  Daar trokken we wel even een vies gezicht van..
Nu liggen we allebei voor pampus op bed....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan