San Fransisco 1

Door Henk en Alette - A long time ago Het lijkt wel werken, maar toch net iets anders. Elke dag vroeg op. Vandaag was het 7 uur op, gelukkig maar, want het was harstikke koud in onze tent. 
We gingen zo vroeg op omdat het ongeveer 4 uren rijden was naar San Fransisco. Het was weer een fantastische rit, langs de leukste dorpjes. Echt genieten.

Het was bijzondere aankomst in San Fransisco. Je rijd meteen al over een mega grote brug en je moet onwijs opletten dat je goed voorsorteerd. Ook in de stad is de Tom Tom echt een noodzakelijk iets.
Toen we de stad inkwamen zijn we meteen naar ons hotel gereden, ingechecked en de stad in gegaan. We huurden een fiets en zijn over de Golden Gate (hele grote brug) gaan fietsen. Het was een leuke fietstocht die ook langs het strand ging. Jammer dat het mistig was..Maar ja je kunt niet alles hebben.
San Fransisco is gebouwd op 43 heuvels. En dat betekent dat veel straten heel schuin zijn. Ja, en sportief als wij zijn....nemen niet de bus maar lopen al die straatjes op en af. Het is overigens een heel leuk gezicht die schuine straatjes.
Tot nu toe hebben we echt heerlijk weer gehad constant de zon. Nu is het bewolkt. Dat is wel even wennen...

s-Avond's gedineerd bij een luxe italiaans restaurant. Pfff... een rood wijntje was daar 9 euro!!  Daar trokken we wel even een vies gezicht van..
Nu liggen we allebei voor pampus op bed....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!