Curls in San Fransisco

Door Henk en Alette - A long time ago
Morgen is het herfst in Nederland. Hier in San Fransisco is het nog heerlijk. ’s-Avonds koelt het wel snel af. Vandaag was het een heldere dag zodat we de Golden Gate nu wel goed konden zien.

 
We zijn naar het toeristische havengebied gegaan en daar hebben we het beroemde treintje genomen. Als het druk is hangen de mensen gewoon aan de buitenkant van het treintje. Dat zoiets kan hier in Amerika want het is beslist niet zonder risico om buiten het treintje te hangen. Het is typisch iets voor San Francisco.

 
Ook hebben we lekker geshopt. Alle bekende winkels bekeken. Op een gegeven moment verzeilden we in een wel heel bekende straat……vlak bij Zaza, H&M, en vele andere leuke zaakjes. Toeval??

 
Chinatown. Hier zijn we ook beland. Overal Chinese souvenirs. Allemaal troep in onze ogen. En er waren heel veel Aziaten….
In San Francisco lopen echt heel veel zwervers en bedelaars. Echt opvallend veel. Ze spreken je heel direct aan om een dollar of eten te vragen….
 
Kennelijk zijn we een opvallend stel in San Francisco. De een vindt ons haar leuk de ander weer de jurk van Alette dan is het weer het shirt van Henk….We denken echter dat het een begin is voor een verkooppraatje….anti-rimpel crème, lenzen voor de camera, een krultang, schilderijen..van alles proberen ze aan ons kwijt te raken. Maar ja…haha ze zijn echt aan het verkeerde adres bij ons.
 
Vanaf de kust kun je Alcatraz al goed zien. Het lijkt inderdaad op zwemafstand..
We zagen echt honderden mensen in de rij staan om Alcatraz te bekijken. We zijn benieuwd. Morgen gaan we er om 07.00 AM uit om op tijd bij Alcatraz te kunnen zijn. Pfff 07.00 uur!
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!