foutje....

Door USA 2012 - 30-09-2010 19:36

Hallo allemaal,
We zijn nu zuid van Yellowstone Park. Tot nu toe hebben we een geweldig mooie reis gemaakt, dwars door de woestijn van Nevada, uren niets dan zand, rots en leegte. Nu zijn we aan Bear Lake NO van Salt Lake City en hier hebben we internet hoera. Gisteren hadden we ervoor uitgetrokken om ons reisverslag van de eerste week te maken. Om 20.14 was het helemaal af. Ik (MV) was alleen vergeten dat ik om 20.14 een nieuwe code moest invoeren voor de WIFI. Er kwam wel zo'n berichtje in het scherm, maar dat negeerde ik. DOM want toen verviel de verbinding en waren we het hele verhaal kwijt....
Maar vanavond nieuwe poging.
Hierbij alvast onze berikbaarheid:
06-24439814 voor sms 
+18012001131 als je evt wilt bellen. Het is hier 8 vroeger dan bij jullie.
Als we online zijn hebben we ook skype. ons adres is pierre.en.marianne 
Maar heel vaak hebben we geen internet. morgenavond jullie tijd nog wel want we gaan naar Jackson voor een reparatie aan de camper (toilet doet het niet en dat willen we voor Yellowstone toch wel Ok hebben want de beren zijn een beetje ondeugend horen we, er zijn er steeds zoek en ze zijn erg actief, dus ik wil liever s nachts niet naar buiten ha ha.
Hartelijke groeten van ons, Het weer is trouwens prachtig. Overdag zomer en 's nachts koel. Alleen maar zon en sterren dus.
Marianne en Pierre

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan