Natchez

Door schelvis - A long time ago Hallo Allen by night fall,

Wij zijn net aangekomen in Natchez, direct aan de Mississippi.
Vanachter de computer zie ik de brug over de Mississippi  en een radarboot met een strak blauwe lucht en nog ruim voor het avondmaal. We zijn zondag naar Bisschop Al Green geweest en hebben zijn zondagviering mee gemaakt. Wat een feest, een genot om mee te maken, prachtige gospel songs, met veel ritme en nog absolute overtuiging van de here Jezus, haleloea.

Hierna door gereden naar een wild out/in camping, prima overnachting. maandag naar Grenda gereden na eerst langs te zijn gegaan bij Theo Boogieman, dutchman in Clarksdale met zijn eigen Rock en Blues museum. Vanuit friesland zijn verzameling meegenomen naar Clarksdale en zoals hij zelfs zegt zijn 2e leven begonnen. De Bleus trail gereden, hoe kan het anders in het zuiden van de Usa.De volgende vraag is, Wat voor veld zit Petra en wat voor invloed heeft dit gewas gehad op het zuiden.
Van de goede inzendingen per sms wordt een prijs verloot, dus zou ik zeggen doe je best. per schrift mag het ook maar dan de vragen beantwoorden voor 16 oktober.

Vandaag zijjn we na een leuke overnachting in Frok camping grenada, op het plafond van de recreatieruimte een bericht achtergelaten, doorgereden naar Natchez. In Clinton onderweg hierna toe kwamen in het historische stadje een restaurant Petra tegen erg grappig, ook gegeten. ziefoto.

Met Joep gaat het erg goed, geweldig.

Groetjes Petra en Aart
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!