dag 1

Door Dimestore and friends - A long time ago Nou het ging eigenlijk van een leie dakje, behalve toen we vertrokken, toen moest Jan zonodig mijn koffer pakken, en die had ik nog niet dicht gedaan en viel alles op de grond, (?)
En toen was het ff stil en iedereen stond te wachten tot ik zou ontploffen, maar dat deed ik lekker niet want ik was super relaxed. (haha)
Wel een beetje spannend, de vlucht is perfect gegaan , en de auto die we hebben gehuurd  is een SUV Ford, echt een pooier bak, nu ben ik verplicht mijn snor te laten staan.
Op weg naar het hotel had ik navigatie henny aangezet, die wees ons alle kanten op behalve de goeie
Zo nu lekker naar Wall mart, want we moeten een koelbox aan gaan schaffen, dit is makkelijk voor onderweg om je eten en drinken koel te houden.
We zijn San Francisco nog ingegaan, maar dit is tegengevallen, je bent tenslotte al heel de dag op, naar de stad hebben we alleen maar in file gestaan, dus tip doe de eerst dag rustig aan en blijf lekker in je hotel kamer, je kan trouwens in je hotel ook van alles laten bezorgen, van pizza tot wasknijpers, en die wasknijpers kwamen goed van pas want Henny was haar krulspelden vergeten.
Dan maar uit eten bij een Mexicaan en op tijd naar bed, we zijn tenslotten al 48 uur op


SUV ford
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!