dag 4

Door Dimestore and friends - A long time ago
Zo weer vroeg opgestaan, waarschijnlijk de laatste symptomen van de omgekeerde jetlag. Lekker weer wat broodjes met chocola, bengels bongels en bangels gegeten, en op weg naar de kabel car, (een oud treintje aan een kabel) het kraakt en piept en stinkt naar de koelolie, maar wel heel leuk en heel steil, zo’n helling.
We hebben geluk het kost ons niet (normaal 5 dollar per persoon) maar men was dit vergeten te vvragen, en wij hielden slim als we zijn onze mond.
Daarna uitgestapt op Union Squire en nog wat leuke dingen gekocht, ik een mooie jas en Henny lippen balsem, ja daar reis je dan 8000 km voor ( ? ) maar de lippenbalsem van San Francisco is de beste van de hele wereld. Daarna naar Lombert street, we logeren er al maar als je toch zo dichtbij ben even naar de steile afdaling met diverse scherpe bochten gekeken.
Hierna zijn we naar China town gegaan, en lekker Kantonees gegeten en nog even naar de hippie wijk, met talloze zwervers die je verder niet echt lastig vallen en bedelen met een glimlach, eentje had een pistool van karton en zei, your chance ore your life, (haha) toen nog even een rondje bus en nu lekker in hotel luisterend naar sirenes van politie auto,s


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan