dag 7

Door Dimestore and friends - A long time ago Vandaag gaan we naar Dead Valley, de reis erna toe was op zich al een ervaring op, want zo rijden we door een vlak landschap en ineens rijden we door hoog gebergte met mooie waterloopjes en riviertjes.De temp gaat nu redelijk snel op lopen,en  we naderen haast de woestijn van dead valley,  het is een dor gebied is, maar ik vind het echt heel mooi,  en appart de schoonheid die zeker niet onderdoet voor Yosimity park.
Maar je kan het niet vergelijken, mooie hoge bergen, zoutvlaktes en zand rotsen met allerlei kleuren, en vooral de zon die er overheen schijnt is geweldig en warm.
Plotseling rijden we  langst een woestijnlandschap met zand duinen, waar we nog over hebben gelopen, je waant je hier echt in de sahara.
Het begint al te schemeren en we maken de zons ondergang mee, dit is zo mooi, je wordt hier echt stil van, die kleuren elke keer veranderd er weer iets.
Nu rijden we in het donker naar Vegas, en de lucht is zo donker, dat we even besluiten om zo''n 20 min naar de sterren hemel te gaan kijken, dit is ook weer zo mooi, echter ik kan de grote weg niet meer op, want er is geen toerit, dus maar even spookgereden.
In de verte zien we Las Vagas al liggen, het lichtschijnsel is mijlen ver al te zien.
We belanden van de volkomen eenzaamheid in de drukte van Vegas, das ff een overgang, we rijden een paar keer verkeert en hebben tenslotte het motel bereikt. Later op de avond gaan we de strip bezoeken, maar dit is maar 3 bloks away, ja dat hebben we geweten, 5 km lopen en we waren er nog niet.
.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!