dag 9

Door Dimestore and friends - A long time ago Gisterenavond naar vegas de strip uitgeweest, wat een spectakel een gevecht met boten, waarvan er eentje zinkt, fonteinen, gondels, vuurwerk, te veel om op te noemen.
Vanavond ook gelijk een gokje gedaan,ik had  een bedrag van 15.000 dollar gereserveerd, maar aangezien de kosten van deze vakantie toch iets hoger uitvielen, vond ik 100 dollar al meer dan genoeg.
Eerst op de 1 cent automaat, later op de Amerikaans roulette, en de klaper was de black machine, wat nog het leuks was, op een bepaald moment werden we uitgenodigd in de HLA area, omdat we grote bedragen aan het omzetten waren, de manager onthaalde ons met champagne , en binnen 10 min stonden weer buiten omdat het geld op was. Henny probeerde nog bij een rijke amerikaan aan te pappen, maar die bleek achteraf doof en blind te zijn.
Vanmorgen vroeg vertrokken we om precies 7.00 uur en  nog even met een amerikaas echtpaar uit Phoenix staan te kletsen, de reis naar zion verliep goed, onderweg nog lekker gegeten en het natuurschoon was weer overweldigend, elk park is toch weer net anders.
Nog wat dieren gezien herten en vogels en eekhoorn, en daar kan je lekker met stenen op gooien.
En nu zitten we in een hotel in canab ( een oud stadje waar honderden westerns zijn opgenomen, prima de lux, lekker uit gaan eten  en morgen naar Bryce park
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!