dag 9

Door Dimestore and friends - 12-10-2010 03:00 Gisterenavond naar vegas de strip uitgeweest, wat een spectakel een gevecht met boten, waarvan er eentje zinkt, fonteinen, gondels, vuurwerk, te veel om op te noemen.
Vanavond ook gelijk een gokje gedaan,ik had  een bedrag van 15.000 dollar gereserveerd, maar aangezien de kosten van deze vakantie toch iets hoger uitvielen, vond ik 100 dollar al meer dan genoeg.
Eerst op de 1 cent automaat, later op de Amerikaans roulette, en de klaper was de black machine, wat nog het leuks was, op een bepaald moment werden we uitgenodigd in de HLA area, omdat we grote bedragen aan het omzetten waren, de manager onthaalde ons met champagne , en binnen 10 min stonden weer buiten omdat het geld op was. Henny probeerde nog bij een rijke amerikaan aan te pappen, maar die bleek achteraf doof en blind te zijn.
Vanmorgen vroeg vertrokken we om precies 7.00 uur en  nog even met een amerikaas echtpaar uit Phoenix staan te kletsen, de reis naar zion verliep goed, onderweg nog lekker gegeten en het natuurschoon was weer overweldigend, elk park is toch weer net anders.
Nog wat dieren gezien herten en vogels en eekhoorn, en daar kan je lekker met stenen op gooien.
En nu zitten we in een hotel in canab ( een oud stadje waar honderden westerns zijn opgenomen, prima de lux, lekker uit gaan eten  en morgen naar Bryce park
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan