dag 18

Door Dimestore and friends - 21-10-2010 06:41 Holliday Inn,leuk hotel en lekker gegeten vanavond, ik heb mezelf als Rus voorgedaan en Henny komt uit  Kongo, en dat was wel lachen tijdens het eten , heerlijke steak, bier en frietjes.
Ik vertelde de seveerster dat wij in Rusland alleen maar worstelen en had dat graag voorgedaan, maar tijdens het eten is dat vrij lastig.
Op elke zender is het hier honkball baseball en american football.
Vanmorgen vroeg opgestaan en richting the coast ocean boulevard,gegeten in een haloween dorp met overal poppen een beetje scarry, hier wil je s'nacht niet met stukken komen te staan, verderop een hele relaxte route, en onderweg nog gestopt bij het hearst castel en een rondleiding gehad, heel mooi en daarna naar de olifanten in de oceaan gaan kijken, ook hier wordt het stenen gooien naar de dieren niet op prijs gesteld, jammer.
Nu snel via de kustweg naar Carmel, dit is het dorp waar Clint van Oosterhout burgemeester was, overal staat dan ook, make my day.
Leuk hotel gevonden hoewel, er veel hotels no vacansie hadden, hebben we hier bij Carmel  Lodge geluk, nog lekker uit gaan eten in een Italiaans restaurant, en de eigenaar dacht dat ik een Italiaan was, ja dat snorretje doet wonderen, volgens Henny was tie gay omdat tie op rolschaatsen en hot pants door het restaurant reed, maar ik dacht dat het meer met de temp te maken had,,,,,,
 die kom je overal tegen, ze springen op het dak van het hotel, op parkeerplaatsen zie je ze, vooral waar eten valt te halen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan