dag 20

Door Dimestore and friends - A long time ago Weer een heerlijke weer vandaag veel zon en daarom eerst naar het strand gegaan, mooi wit zand en reuze golven, op de terug weg naar het hotel nog wat winkels bekeken, maar kopen is geen probleem alleen onze koffers zitten al aan de max tax, dus een andere keer maar.
Daarna met de auto rond gereden en de route 17 mile gegaan, met hele mooie uitzichtspunten en zeedieren, zeehonden, diverse vogels, en ook hier mag je niet met stenen naar de dieren gooien, , jammer want er zitten een paar rotzakken bij.
Ook kom je hier veel toeristen tegen jappaners, chinezen, italianen fransen, maar geen nederlanders, dus is is vrij rustig. (op Henny na dan)
Na de brake op de hotelkamer gaan we even naar het enige bezit van Clint Eastwood kijken ( hij was hier vroeger burgemeester)  een heel mooi stadje Carmel met geen neon reclame dat mag hier niet.en daarna gaan we eten, we hebben weer eens getankt en alles bij elkaar vallen de bedragen mee omgerkend betaal je hier veel in deze regio maar niet te vergelijken met nederland, het kost hier 0,59 cent per liter, dus geven we veel brandstof weg aan mensen die toevallig ook komen tanken.
Vanavond nog even naar het strand gewandeld en het was wel erg donker,
De vooruitzichten wat betreft het weer zijn slecht, maar heel de regio is pet, morgen toch nog wel een zonnige dag maar in het weekend wordt het minder, dus maar lekker de chopping malls opzoeken
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!