Bryce naar Lake Powell, 14 okt

Door Rebergen - 15-10-2010 08:27

Vanochtend  de zonsopgang gezien in Bryce canyon om 07:36 .Wel eerst koffie gedronken natuurlijk en een beetje  cornflakes geknabbeld . Helaas waren de batterijen van onze camera plotseling leeg en de reserve lagen in de camper . En die stond op de campground . En wij waren heel sportief naar Sunset point gelopen . Dus jammer maar niet getreurd , de videocamera deed het gelukkig wel . Weer lekker vroeg dus en ook weer lekker op tijd weggereden richting Lake Powell.



Een afstandje van ongeveer 154 mijl . En weer van Utah naar Arizona dus weer een uurtje terug en voor ons weer een uurtje  extra tijd !  Rond een uur of 1 gearriveerd in Page. Even bij het visitor center langs geweest waar wij weer de nodige informatie kregen . In de Rv gestapt en een plek geregeld op Wahweap( Waawiep) campground met full hookup en uitzicht op het meer . Mooi plekkie hoor . Richting Horseshoe bend gereden en daar genoten van een prachtig uitzicht . Je kunt hier vanaf grote hoogte neerkijken op  de Colorado rivier en die maakt hier een bocht in de vorm van een lus. De rots die in het midden zit, heeft vorm van een paardenvoet, vandaar de naam. Echt een super mooi plaatje zoals dat water tussen die rotsen doorstroomt.



Toen nog even wat boodschappen gedaan bij een super Walmart en daar kun je echt van alles kopen . Gestopt bij Glen Canyon dam .



Daar even gewandeld en ons verbaasd over de enorme hoeveelheid water die door deze dam wordt gestopt , een imposant bouwwerk die dam .terug op de campground een pilsje gepakt en nog even in de zon gezeten . Lekkere warme douche genomen en nog  een wasje gedaan bij de wasserette , daarna lekker gegeten . Nu zit Michel te typen en Miranda ligt bijna te maffen , het is ook wat met al die verschillende tijdzones . Morgen een tour gereserveerd door Antilope canyon van 10:00 tot 12:00 en dan richting Monument valley . Eens kijken of daar nog een plek voor ons is om een nachtje te staan .

Groetuh !!!!

 

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan