Monterey naar San Leandro (San Francisco), 26 okt

Door Rebergen - A long time ago

Enorme stilte vanochtend, heerlijk! Opgestaan, lekker gedoucht en nog een stukje in de omgeving gewandeld. Dat stukje was eerst een heel eind omhoog door het bos, genoten weer van de omgeving en het mooie uitzicht naar de baai en naar de haven van Monterey. Je kon de zeeleeuwen zelfs horen, zo ver klonk dat. Gelukkig de tweede helft naar beneden lopen J. Hebben we toch maar weer een beetje beweging gehad.

Erna spullen klaarzetten voor vertrek en op naar San Leandro. Gek hoor, dat je weer naar het punt toe gaat waar je drie weken ervoor begonnen bent. Onderweg nog gestopt voor een lunch en in San Leandro zelf nog even de tank volgegooid. Staan nu op een resort ‘Trailer Haven’ in San Leandro zelf, zo’n 1,9 mijl van Moturis af (waar we de RV gehuurd hebben). De camping zelf is niets bijzonders. Alles staat weer merendeels op asfalt en hutje mutje. De wc’s en douches zijn in verbouwing, maar vandaag niemand aan het werk gezien daar. We hebben volledige hookup, ook wel handig na drie dagen zonder. En we hoeven morgenochtend dan niet veel te rijden en dat vinden we erg lekker!

Rond 15 uur kwamen we aan na eerst nog een paar kleine boodschapjes gedaan te hebben voor het avondeten en het ontbijt en hebben eerst nog heerlijk van de zon genoten. Erna de boel schoongemaakt van binnen, gekookt en zojuist de spullen gepakt. Hoeven we dat morgen ook niet te doen. Nou nog even lekker ontspannen, lekker slapen en morgen helaas naar huis. Het is apart weer naar huis gaan. Aan de ene kant hebben we het hier prima en vermaken we ons opperbest. We hadden hier nog best even kunnen blijven. Weliswaar dan wel met meer dingen om te bezichtigen. Aan de andere kant, naar huis, je eigen stekkie, je eigen bed en je eigen auto: dat is ook wel weer een lekker vooruitzicht. Alleen dat weer, da’s minder. Daar zullen we nooit aan wennen in NL. Maar Miranda ziet alweer helemaal de stamppotten voor zich J Volgende bericht vanuit Elst.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!