27 mei / boston

Door christa - A long time ago

Lieve mensen: het is geen straf om in Boston "wederom 28" te worden :>)

Dank jullie wel voor (alle dure) sms'jes, die ik dus wel allemaal geopend heb (je wordt tenslotte niet elk jaar 50, oeps)

Vandaag weer een warme dag, warmer zelfs dan gister. Volgens ons toch wel 30 graden, het voordeel van Boston is dat het licht aan open water. Ons hotel staat in het haven gebied, dus een heerlijk fris windje hier. Wel hebben we vanochtend beide een petje gekocht, om het hoofd koel te houden.

Vanochtend zijn we begonnen met de hop on hop off trolley en hebben we een heel groot deel van Boston doorkruist. Veel gezien en veel belopen. Ook een prachtig museum over het schip "de constitution" of ook wel genaamd " de iron lady". Het gaat hoofdzakelijk over de zeevaart geschiedenis en de gevechten die menig schip gestreden heeft. Het is een museum zeer gericht op kinderen dus ook veel zelf doen. Hier voelen wij ons pas echt thuis, het kind in ons komt boven. Dus: dek schrobben, hangmat liggen etc.

Vanmiddag hebben we een haven-crouse gedaan. Met de zon op het dek, petje op en genieten maar. Nu zitten we nog even heerlijk voor het hotel na te genieten en straks pakken we de koffer vast in want morgen worden we opgehaald door Jim die ons meeneemt een aantal dagen naar summerhome bij Lake Winnepesaukee bij de white mountens. De komende dagen is de weersverwachting zeer gunstig, ruim in de twintig graden. Lekker vakantieweer hebben we dus al gescoord.

Vakantiegroet Lida en Christa

Reacties

Kim A long time ago

Zwempak bij je??? hihi

Brigitte A long time ago

lekker en goed voor elkaar hoor ik al, enjoy!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan