Moncton

Door christa - A long time ago

Donderdag 9 juni

Van Fredericton door een uitgestrekt merengebied zijn we vandaag gereden naar Moncton. Het is een hete dag, zo'n dag dat je voelt dat er onweer in de lucht zit. In de auto is het lekker dankzij de airco. Het tweede deel van de rit doen we via de Trans Canada H-way. Bij Moncton is de Magnatic Hill die we toch wel erg graag willen ervaren. Deze was niet moeilijk te vinden, alle borden waren zeer duidelijk. Het is een berg met atractiepark, dierentuin, wijngaard en de Magnetic Hill. Na 5 dollar te hebben betaald mag je de berg afrijden, aan het eind van de afrit zet je de auto neutraal en de voet van de rem. Ongelooflijk maar waar, je gaat achteruit de berg weer op.  Zo leuk we doen het niet 1 niet 2 maar wel 5 keer. Hoe kan dit?

Bij de info-stand komen we erachter maar geloven doen we het nog niet. Het geheel is gezichtsbedrog! Niets te maken met magnetische velden. Wij geloven het nog niet en gaan het ter voet uitproberen. Ongelovelijk! Je ogen zeggen dat je de berg afloopt maar je benen vertellen het tegenovergestelde en vise versa.

Na een lange dag bereiken we 's avonds het motel in Moncton en inderdaad een hevige onweersbui barst los. Frist het lekker van op.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!