Zaterdag 04-06: Een (verjaar)dagje Hollywood

Door Gwenda en Pascal - California 2018 - A long time ago

Vandaag hebben we de hele dag lekker rondgehangen in Hollywood; sterren geteld op de Walk of Fame, bij het Chinese Theater geweest, dat bekend is van oa de Oscar-uitreikingen.

Na een bezoekje aan het Hollywood Museum gegeten in een hele gezellige, typische Amerikaanse diner.

We kwamen op straat 2 vrienden van Pascal tegen, die wel even op de foto wilden.

Later kwamen we ook nog de enige echte Beverly Hills Cop tegen; tja - we zijn nu eenmaal in LA, dus hij was in de buurt.

 

En toen kwam er ook nog (een enigszins nors kijkende) Captain Jack Sparrow voorbij. Vergeet vooral dat 'Captain' niet, hoor!

Je raadt het al wel; we zijn bij Madame Tussaud geweest... Daar hadden we ook een gezellig onderonsje met Barack Obama, waarvan we met een beetje geluk over een paar dagen de foto's via Internet kunnen bekijken.

Morgen dan eindelijk naar Universal Studio's. Daar hebben we heel erg veel zin in. Dus, voor zo meteen lekker slapen, zodat we morgen weer uitgerust zijn voor een ontmoeting met oa King Kong en, natuurlijk, Bruce.

Reacties

Ryan Luypen A long time ago

Hoi Pascal & Gwenda.
Leuke foto's hebben jullie gemaakt bij Madam Tussaud. Vandaag zijn er vast leuke foto's te maken bij Universal Studio's. Wij kijken ook uit naar foto's van de car waarin jullie nu rondrijden en of dat bevalt. Is het inmiddels gelukt een rode Statson voor Gwenda te kopen voor jullie maandag richting Death Valley rijden? Show us!
Fijne laatste dag in L.A.

groetjes Ryan & Jan


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!