mailinglijst en Grand Canyon.

Door S. van Ulzen - A long time ago

Ik heb een mailinglijst aangemaakt van mensen bij wie ik het idee heb dat ze het leuk vinden om mijn weblog te lezen over 6 weken Amerika. Met dank aan de overwaarde van het vorige huis.

Dit is een uitprobeersel. Alle mensen die ik op de mailinglijst heb gezet krijgen dit bericht, als het goed is. Laat me vooral weten als je NIET op de lijst wilt komen. Even goede vrienden. Of niet.

Gisteren mijn eerste bericht geplaatst over de voorbereidingen. Ik zit al volop in de vakantiestress. Zodadelijk ga ik eens bekijken of ik nu al een helicoptervlucht moet reserveren in de Grand Canyon. Aangezien zoon1 (B in het vervolg) laatst bij een kleine manoeuvre de sloot in vloog, neem ik geen risico in de Grand Canyon. 15 jaar geleden ben ik daar te voet afgedaald. Pittige tocht. 3 dagen spierpijn. Aan de ene kant jammer dat we niet de tocht zelf kunnen maken (want wat voel je je trots dan), aan de andere kant is zo'n vlucht ook wel leuk. Destijds liepen er ook veel ezels met te dikke Amerikanen erop naar beneden. Maar dat voelt toch wat als dierenmishandeling. Nee, we gaan voor de helicopter en zullen langs de rand boven een wandeltocht maken. Ook fijn.

Nog 14 nachtjes slapen.....

Reacties

Marja A long time ago

Veel plezier! Was ooit in Old Tuscon, erg leuk met cowboys en zo...terug in de tijd naar 1880...

Clementine A long time ago

Ha SanneLot,

Wat? 6 weken maar...? Dik verdiend zou ik zeggen. Met de hele famillie? Bij ons zijn ze 21 juli pas vrij.

X Cleem

Linda A long time ago

O..wow je suis jaloux :)
Maar wat een wereldidee, ik zal met genoegen met jullie meelezen!

puck van ulzen-hakker A long time ago

Doe mij een plezier en ga Niet met een helicopter enz.enz. Op exact deze wijze zijn de ouders van Martin Feiters verongelukt. Het afdalen indertijd heeft ons ook al slapeloze nachten opgeleverd.

Paula A long time ago

Fantastisch! Heel veel plezier, ik lees graag mee.

tante Cis A long time ago

ja, alstublieft op de mailimglijst .... Ik word heel graag op de hoogte gehouden van het wel en (vooral) wee van mensen die op vakantie gaan. Zeker als ik met enige afgunst naar de lange periode en het verre land kijk.
Net als je moeder dacht ik meteen aan het echtpaar Feiters dat in de Grand Canyon neergestort is na een botsing met een van de talloze !! helicopters.Zo afgunstig ben ik nou ook weer niet. Veel plezier, liefs en behouden thuiskomst.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!