Nog 5 nachtjes slapen...

Door S. van Ulzen - A long time ago

Zo, volgens mij kunnen we vertrekken. Alleen nog de bagage inpakken. Door het hebben van zoon B ben ik gewend van alles te organiseren, dat kwam dit keer goed van pas. Afgelopen weekend bekeken we de reis nog eens en kwamen erachter dat er tóch nog tijd is om de Universal Studio's in LA te bekijken. Nog een snel een auto gehuurd voor een dag (€ 49, goedkoper dan een taxi of OV). En de tickets gekocht via internet. Was ik toch opeens mijn creditcard kwijt. Meteen laten blokkeren, maar later vond ik hem terug tussen de dvd's die ik geleend had om op de iPad te zetten. Dat scheelde weer aanzienlijk wat stress.

De green cards vul je tegenwoordig ook online in, scheelt weer gehannes in het vliegtuig. Ook al is Bin Laden niet meer, de controle op het vliegveld blijft krankzinnig. Ik ben nieuwsgierig welke fout ik nu weer zal maken: een nagelvijl, flesje water of een dropje?

En hoe zullen de kinderen de heenreis gaan trekken? Zal B volkomen door het lint gaan (zoals eerder gebeurde, we maakten in 1x veel vrienden)? Of zal hij lekker gaan slapen in het vliegtuig? Of eerst goed overgeven zoals hij altijd doet als iets spannend is? L slaapt overal doorheen, dat zal wel goed gaan.

Het is trouwens de 1e x dat ik een bericht type op deiPad en ik kom erachter dat ik niet op een nieuwe regel kan beginnen. Dat wordt dus een brij aan woorden. Nou ja, het komt uit een goed hart. Het is zoals het is. Of weet iemand hoe ik een nieuwe regel kan beginnen als de return niet werkt?

Reacties

Muriëlle A long time ago

Ik vind het super stoer dat jullie deze trip ondernemen! En ook heel leuk om op deze manier op de hoogte gehouden te worden van jullie belevenissen....
Hele fijne vakantie!!

Anna A long time ago

Steuntje in de rug: neerwaartse hond, in door de neus en.......

Zeer benieuwd hoe de vlucht is verlopen. Groet ook aan William!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!