5 september 2011 - San Francisco

Door André en Thea Booi - A long time ago

Om half 10 vertrokken we naar het station waar we eerst nog een half uurtje op de trein hebben staan wachten. Daarna richting stad waar we overstapten op de bus. In SF eerst een bezoekje gebracht aan de Applestore omdat ik een probleempje had met de simlock op mijn telefoon. Ze konden mij niet helpen omdat niet het toestel maar de simkaart was gelockt. Gelukkig is het probleem inmiddels opgelost nadat ik de puckcode van het thuisfront doorgekregen heb.

We dronken koffie bij een Italiaans restaurantje wat beroemd is om zijn goede cappuccino. Het was inderdaad heerlijk maar......in Italië is ie nog net iets lekkerder.

Na de koffie zijn we gaan lopen richting Russian Hill, dat is een stijle straat die zigzaggend naar beneden gaat, heel bijzonder. Daarna naar Fisherman's Wharf en naar Pier 39. Dit is het gedeelte wat aan de zee ligt en waar vele zeerobben op een soort penton liggen.

De zon was inmiddels flink gaan schijnen maar er bleef een frisse wind waaien. Toen we trek kregen hebben we heerlijk gegeten in een restaurant waarnaast de meest beroemde bakkerij lag. Die bakkers waren werkelijk kunstenaars, zulke mooie figuren maakten ze van het brood. Na het eten op zoek gegaan naar een bus waarmee we een stadstoer konden maken. We kwamen terecht in een open Engelse bus. Het was al fris maar het werd zo koud dat we zo'n beetje verkleumden. We zijn maar binnen gaan zitten waar we wat minder foto's konden maken. Toen door de stad gereden en over de Golden Gate bridge gegaan. Prachtig gezicht en wat een enorm grote brug zeg. Morgen zijn we van plan om over de brug te gaan lopen, bijna 3 km dus dat is te doen voor iemand met een kapotte knie!

Na dat alles hebben we de bus en later de trein naar huis genomen waar nu aan het verslag wordt gewerkt. Hopelijk heeft ons biologische klokje zich een beetje aangepast en kunnen we vannacht iets beter slapen.

Reacties

Maaike A long time ago

Wat klinkt dat al weer leuk! En die jetleg...luxeproblemen. Ik zou willen dat ik met jullie mee kon! Ik ga jullie volgen hoor. Liefs Maaike

Trudy en Hans A long time ago

Hallo Amerikagangers. Leuk om jullie belevenissen te gaan lezen. Groet vanuit een herfstig nederland (dinsdag)

Carla A long time ago

Bedankt voor de link en dat wordt weer meegenieten met jullie!
Beetje kou zal jullie globetrotters niet ontmoedigen hè?
Heel veel plezier !

Dick en Susan A long time ago

In een heel zonnig Zuid Duitsland jullie 1e bericht ontvangen, leuk om te lezen dat jullie gelijk al veel meemaken. Wij zijn benieuwd naar de volgende berichten.

Debbie A long time ago

Gezellig, zo even meegenieten met jullie! ik kijk er elke dag weer naar uit! Wat zeggen ze ook alweer over SF? Bloemen in je haar dragen? If you´re going to San Francisco......

groetjes
Debbie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!