18 september - Concrete

Door André en Thea Booi - A long time ago

De dag begon heel somber, tenminste wat het weer betreft. Het was gelukkig droog en daar waren we al blij mee. Dit was de eerste dag zonder zon! We beseffen dat we nu twee weken op reis zijn, ruim 2000 km hebben gereden en dat we nu op het hoogste punt van de reis zitten. Een kleine 50 km en we zouden in Canada zitten.

Onze eerste plannen waren om hier in de omgeving Otto en Ineke (een nicht van mij) die in Abbotsford (net over de grens in Canada) wonen, te ontmoeten maar helaas, zij zijn zelf op vakantie op Vancouver Island. Gelukkig hebben we elkaar in juni in Nederland gezien, dat maakt het minder erg dat we elkaar hier niet kunnen treffen.

Het is zondag en we blijven hier een extra nachtje. De camping is heel mooi en als het mooi weer zou zijn geweest was het een ideaal dagje om een kleurtje op te doen. Dan nu maar de was gedaan en het e.e.a. op internet gezet. Dat moet gebeuren in een soort familieruimte waar je tv kunt kijken en spelletjes kunt doen. Alleen in deze ruimte is er internet. We beseffen dat we heel erg verwend zijn met internet want als er op een camping wifi is dan hebben we internet in de camper en hoeven we daar geen stap extra voor te zetten. We worden lui!! In de middag hebben we met elkaar het spel skip-bo gedaan. Leuk maar...... André won twee keer!

Er kwam zowaar een Nederlander langslopen, de eerste Nederlander die we in deze omgeving tegenkomen. Het is overigens wel heel leuk om met drie campers te reizen want we vallen ook wel op. Als we een koffiestop hebben en er zijn mensen in de buurt dan komt er altijd wel iemand vragen waar we vandaag komen en wat we doen in hun land en dat het zo leuk is om met elkaar te reizen!

Morgen rijden we naar Mukilteo, in de buurt van Everett. We brengen daar een bezoek aan de Boeing fabrieken. Daarna gaan we door naar Seattle waar we twee nachten zullen blijven om tijd te hebben om de stad te bezoeken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!