22 september Silver Lake - Waldport

Door André en Thea Booi - A long time ago

De rit vanmorgen liep eerst weer een stuk over de Interstate 5, niet leuk maar het schiet wel op. Na een koffiestop kwamen we al snel bij de volgende stop, een groot outlet centrum. Hier wilden we allemaal wel eens een kijkje nemen dus de creditkaart moest beslist mee. We spraken af elkaar vrij te laten maar al snel troffen we elkaar in de Levi store. We slaagden niet allemaal maar Aad, die nooit wil winkelen, kreeg zo ongeveer een nieuwe outfit. Uiteindelijk leek het allemaal mooier dan het was, niet dat het niet mooi was maar de prijzen waren veel hoger dan je zou verwachten. In 'slechts' twee winkels hebben we iets gekocht waaronder voor ons beiden een spijkerbroek.

Weer verder, en na verloop van tijd kwamen we bij Lincoln City uit op de kustweg, HW101. Deze weg loopt langs de hele westkust vanaf het noorden (de staat Washington) tot in het zuiden van Californië. Bij een uitzichtpunt eerst maar eens uitgestapt om de zee te bekijken. Voordat we bij de kust waren zagen we al een dikke bewolking hangen en boven de zee hing ook een dichte mist. Het zicht was dus zeer beperkt. De zee is hier erg onstuimig. Er waren hoge golven, veel hoger dan wij voor onze kust gewend zijn, en die beukten behoorlijk tegen de rotsen. Het was een overweldigend gezicht.

In het dorpje Waldport settelden we ons op de KOA camping. We werden, zoals op bijna iedere camping, zeer vriendelijk ontvangen. De camping ligt aan een baai die in zee uitkomt. Over de baai hing een dichte mist maar op de camping was het gelukkig zonnig. Morgen hebben we een vrije dag. Iedere keer nemen we ons voor om nu eens een echte luie dag te hebben, maar dat is er tot nu toe niet echt van gekomen. We zijn benieuwd wat de dag van morgen gaat brengen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!