23 september - Waldport

Door André en Thea Booi - A long time ago

Een vrije dag betekent dat er toch gewassen moet worden. Op bijna iedere camping zijn wasmachines en drogers en dat was hier ook het geval. De vloer van de camper kreeg een poetsbeurtje en klaar was het weer.

Na de (late) koffie zijn we naar de zee gelopen, ondanks dat het allemaal zo dichtbij lijkt was het toch ongeveer 20 minuten lopen. Ook vandaag hing er mist over de zee en het strand. Het was er heel stil, geen mens te zien en dat kwam niet door de mist! We hebben een flink eind over het super brede en vlakke strand gelopen.

André begon een tekst in het zand te schrijven waarna we allemaal wel een leuke tekst wisten en opschreven. De foto's laten zien dat we natuurlijk onze kleinkinderen niet waren vergeten! We hoopten een restaurant tegen te komen. Het is hier niet zoals bij ons dat er strandtenten zijn. Er staan wel huizen op de duinen maar ook daar was geen restaurant te bekennen. We waren in het begin een hotel tegengekomen dus wij terug en daar naar binnen. Helaas was er om 3 uur in de middag geen eten voor ons.

We zijn toen teruggelopen naar de camping (inmiddels was de zon uitbundig gaan schijnen) en zijn we met z'n allen in onze camper gestapt om naar het dorpje te rijden waar we lekker gegeten hebben. Hier ook maar wat boodschappen gedaan, dan hoeft dat morgen allemaal niet.

Weer terug op de camping bleek het weer behoorlijk heiig te zijn. Wat is het weer hier wisselvallig zeg! Al met al hebben we op een zeer plezierige manier aan onze conditie gewerkt. Dat is af en toe wel nodig want alles smaakt ons hier goed.

Reacties

Trudy en Hans A long time ago

Even een uistapje gemaakt naar de Auvergne. We genieten van jullie verhalen ! Groetrjes uit Baarle Nassau

Thea A long time ago

Hoi Trudy en Hans,
Hopelijk hebben jullie het ook leuk gehad.
Wij genieten hier volop. We hebben het nog wel eens over jullie, op een goede manier hoor!
Onze laatste week hier gaat alweer in. Op dit moment zijn we in Merlin in Oregon en het is ruim 30 gr.
Groetjes,
André en Thea

Maaike A long time ago

Hahaha, lekker eten en drinken op vakantie hoort erbij hoor! Maar toch goed dat jullie ook aan jullie conditie werken. Ik heb de foto voor Ruben als achtergrond op mijn computer ingesteld en laat hem vanmiddag zien. Dank jullie wel, heel leuk dat jullie zo aan ons denken. Wij ook aan jullie hoor!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!