27 september Cloverdale

Door André en Thea Booi - A long time ago

De laatste 'campingdag' begint met prachtig weer. Al snel loopt de temperatuur op tot over de 30 graden. Een kleurtje opdoen? Veel te warm om in de zon te zitten!

We doen lui, ik zet foto's op de site, hoewel, dat probeer ik maar de internet verbinding is zo traag dat ik het erbij laat zitten. Op Facebook zien we dat Femke haar skeeler diploma heeft gehaald, geweldig! In het AD lees ik dat de financiële situatie er in Nederland niet beter op wordt maar......dat het gelukkig mooi weer is.

Vanaf vrijdagmiddag gaan we ons daar eens mee bezig houden. Dan begint het normale leven weer en bereiden we ons voor op André zijn knieoperatie van volgende week. Voorlopig genieten we nog steeds.

In de middag wordt het steeds warmer en besluiten we, ondanks dat het water ijskoud is, een duik te nemen in het door palmbomen omzoomde tropische zwembad. Daarna nog een laatste 'briefing' zoals we het dagelijkse biertje zijn gaan noemen. ( je moet het toch op de een of andere manier kunnen verantwoorden, niet?) Willie maakte nog wat lekkers voor op een toastje, de koelkast is praktisch leeg, het tasje met 'weggeef spullen' staat klaar en de koffers zijn bijna ingepakt.

Het klinkt allemaal dramatisch maar dat is het natuurlijk helemaal niet. We hebben een fantastische reis achter de rug en hebben veel gezien en veel plezier gemaakt. Het wordt gewoon tijd om onze dierbaren weer te zien. Oh ja, en naar het werk te gaan -;))

Morgen rijden we naar San Francisco en leveren de camper in. Als we de koffers in het hotel neergezet hebben gaan we met de bus nog eenmaal naar de stad en zoeken een leuk restaurant op om te eten. Vandaag hebben we in ieder geval weer een prachtige dag gehad.

Reacties

Hans A long time ago

In de operatiekamer van Antoniushove vragen ze zich af, waar blijft die Booi toch? Zijn bedje is al opgemaakt en de messen zijn geslepen. Er staan ook al verschillende medewerkers klaar. Eentje met een grote hamer (ik weet niet waarom) en eentje met een emmer koud water (ik denk dat ik weet waarom). Daartussen staat een vent die maar steeds "Woensdag, gehaktdag" mompelt. Wat die gaat doen weet ik niet, maar we houden die gast in de gaten.... Verder zijn er alleen maar een aantal fraaigevormde operatiedames die allen goed werk doen, zoals de meelevende familieleden verzorgen en troosten. Ook namens onze thesaurier alvast 'welkom thuis'!

Leo & Willie Kersten-Hekkers A long time ago

Wij hopen dat die fraaigevormde operatiedames ook heel goed voor Booitje zorgen! Hij heeft dat wel verdiend, 3 weken lang heeft hij ons vele mooie plekjes in Amerika laten zien en steeds maar weer kijken of die 2 RV's achter hem zaten. André nu moet je straks de regie even uit handen geven, wij denken dat daar die grote hamer voor nodig is. Heel veel sterkte en dikke knuf, Leo & Willie

Debbie A long time ago

Hi die Thea! Geweldig je vakatnie..gaan wij ook doen een keer! Wij staan klaar om bijna naar cuba te vertrekken en hebben er enorm zin in..je staat uiteraard in de verzendlijst. Helaas zie ik je niet meer na de vakantie omdat ik momenteel andere dingen te doen heb :-)

We houden contact in ieder geval!

x

Debbie

Hans A long time ago

Leo & Willie, jullie mogen van mij aannemen dat ik er persoonlijk op zal toezien dat Andre de beste zorg gaat krijgen. Zodra hij van de OK af is zal de 'Roomservice' naast zijn bed staan om te vragen of hij een kleine, normale of grote biefstuk bij zijn warme maaltijd wil hebben. Of hij soep of een salade wil hebben, wat voor soort groente meneer Booi wenst, aardappelen, rijst of pasta? Toetje of fruit (of allebei) en wat wilt u drinken? Inclusief nieuwe knie schat ik dat hij twee kilo gaat aankomen.....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!