28 september Cloverdale - San Francisco

Door André en Thea Booi - A long time ago

Na een laatste (kleine) schoonmaakronde vertrekken we richting San Francisco. Onderweg drinken we koffie en kijken of we een Walmart zien. Die zien we wel maar de afslag er naartoe is afgesloten. Helaas!

Als we dichterbij de stad komen rijden we over een brug van ongeveer 6 km lang over de baai bij San Francisco. De brug heeft, net als de meeste bruggen in deze enorm grote stad, twee etages. Een etage voor het 'heen verkeer' en een voor het verkeer in tegengestelde richting. Hierdoor hebben beide etages vijf rijbanen.

Vlak voordat we bij Cruise America aankomen rijden we een klein stukje door naar de Walmart, de winkel die we als eerste en nu dus ook als laatste aandoen. Leo en Willie kopen er allebei een spijkerbroek (Leo zelfs twee) en ik kom aan mijn trekken met slippers en een tas. Bij Cruise America is het rustig. Alles wordt gecontroleerd en goedgekeurd. Dat kan ook niet anders want ze mochten willen dat iedereen de camper inlevert zoals wij dat nu hebben gedaan.

Daarna zoeken we een plekje in de schaduw (het is in de zon ver over de 30 graden) en eten de door Tinie klaargemaakte boterhammen met gebakken ei. Heerlijk!!

De taxibus brengt ons daarna naar het hotel in de Airportzone. Na ons wat opgefrist te hebben nemen we de bus naar downtown en eten in een druk bezocht restaurant. Als het ergens druk is dan moet het eten goed zijn en dat is ook zo.

Het is nog heerlijk weer en we lopen zonder vest of wat dan ook nog een stuk door de stad en drinken een kop cappuccino bij Starbucks waarna we de bus nemen terugnemen naar ons hotel en naar het heerlijk brede bed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!