Los Angeles

Door rene janine riet - A long time ago

Hallo Iedereen

Hier weer een berichtje van ons.

Gisterenavond zijn we in Santa Monica geweest,eerst hebben we op de beroemde pier gelopen en daarna zijn we naar Third Street Promenade gegaan,hier kun je erg leuk shoppen en eten wat we natuurlijk gedaan hebben daar.Ook zitten hier veel artiesten die langs de kant van de weg muziek maken.

vandaag zijn we de hele dag in Los Angeles geweest.

Eerst gingen we naar het Kodiak theater,hier is ook de straat met alle sterren in de vloer met daarin hun namen.En het Chinees theater met hand en voetafdrukken van beroemde mensen.

Daarna gingen we naar Beverly Hills,hier waren erg dure winkels zoals Gucci,Prada  enz enz.Dit is niet voor het gewone volk,niet te betalen.Maar wel leuk om doorheen te lopen en natuurlijk foto's te nemen.

Ook zijn we nog downtown geweest en over de farmes market gelopen,dit is een grote markt met fruit kruiden en vlees.Daarna hebben we nog wat geshopt.Want er moet natuurlijk ook wat mee naar huis genomen worden,de dollar is niet duur dus dat is wel een voordeel.

Morgen gaan we richting San Francisco dit is een lange route met de auto dus gaan we morgenochtend al vroeg weg.

Morgen horen jullie hier meer over.

Groetjes van ons

Reacties

vianda A long time ago

Geweldig verhaal weer, geniet nog van de laatste daagjes.
Indrukwekkende foto's.

Tonnie A long time ago

Dat ziet er goed uit allemaal. Geniet ervan. Ik ben weer thuis uit Spanje. Ook dat is een erg mooi land. Met mooie natuur en cultuur. Moet je zeker ook een keer gaan bekijken...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!