De voorpret...

Door Ali&Ad Smits - A long time ago

Nog vier weken en dan naar Vancouver. Tot die tijd gaat er geen dag voorbij of we hebben het er wel over: dingen die mee moeten, de reis naar Schiphol (altijd weer een crime op zich), niet vergeten de messen en scharen in de ruimbagage te stoppen, leesvoer voor onderweg, papieren bij de hand en ga zo maar door...

Eerst maar eens hopen dat de schoorstenen op IJsland een poosje dimmen en vooral dat het niet een dag tevoren ontzettend stormt. Daar kan het spoor zo slecht tegen. Of toch maar weg laten brengen de dag tevoren en overnachten bij vanderValk, dat geeft wel rust. Kortom, dolle pret.

Voorlopig hebben we nog even om van alles te doen.

Oh, ja: even voorstellen: wij zijn Ali & Ad uit Almelo en we zijn van plan om weer eens een bezoek te brengen aan ons geliefde Canada ;-}

Deze keer een tocht naar het noorden van Brits Columbia: Vancouver Island (ook voor de familie), via Port Hardy naar Prince Rupert, Smithers (ook familie, snapt u) en dan weer naar het zuiden via Wells Gray Prov. park naar Whistler bij Vancouver. Dat is de grote lijn.

Voor wie meer wil weten over ons en onze vorige avonturen aan de overkant van de plas, kijk eens op:  http://usparks09.web-log.nl/

Binnenkort meer over Canada 2011.

Reacties

Marjan A long time ago

Hallo Ad en Ali
Een berichtje van mij om te kijken of het werkt :)
Jullie hebben er al weer helemaal zin in zie ik.
Misschien een leuk idee om een plattgrondje te tonen om jullie nog beter te kunnen volgen en om een idee te geven waar jullie precies zitten. Mijn topografische kennis van Canada is niet zo best:) ( ja ik weet het.... ik zou het kunnen opzoeken in google-maps ;))
Veel plezier verder met de voorbereidingen!
Groeten
Marjan

Alie A long time ago

Hoi Ad en Ali. Jullie gaan weer een trip maken naar Canada. Erg leuk!! wanneer gaan jullie? En voor hoelang We wensen jullie alvast een fijne vakantie toe.
groeten aalt en Alie

Maya A long time ago

He Ali en Ad, je pakt toch geen boeken in -leesvoer- maar als voorschotje op jullie verjaardagen een e-reader ga je mij na de vakantie vertellen hoe dat bevallen is en welke ik het beste aan kan schaffen !

Vroukje en Frans A long time ago

't Is weer gelukt. Blogje klaar. Lijstjes klaar. Beren op de weg, 't spoor, 't viegveld en in de lucht.
Wees voorzichtig met al die koffers in de gang, ander gaat 't niet eens door!!!
Goed verzekerd hoop ik?
Veel (voor)plezier en tot ziens. Frans

Eunice A long time ago

Hoi Ali en Ad
Ik sluit me helemaal bij Maya aan. Boeken voor onderweg is toch uit de tijd! Scheelt bovendien kilo's in je handbagage! M'n schoonzoon had er in de meivakantie ook een bij zich, ideaal, lijkt me.
Heel veel plezier met de laatste voorbereidingsweek!
Eunice
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!