Sechelt en Hidden Grove.

Door Ali&Ad Smits - A long time ago

29 juni,

Tijd voor een volgende slaapplek, dus linksaf de 101 op naar Sechelt, een plaats op de smalste stuk waarmee schiereiland Sechelt Peninsula nog aan het vasteland vastzit. Hooguit een paar honderd meter breed.

Op de kruising met Warf rechtsaf. Verderop heet het Inlet Road. Voorbij Porpoise Bay BC Park zijn een aantal trails uitgezet: de Hidden Cove Trails. Diverse tracks die je aan elkaar kunt knopen. Goed aangegeven, goed bewegwijzerd, goed gedocumenteerd en zeer goed onderhouden. Allemaal vrijwilligerswerk.

Terug in Sechelt postzegels gekocht voor de kaarten: 10 voor CA$17,50 plus taxes, geen wonder dat niemand nog post verstuurd. We hebben ons geïnstalleerd op Porpoise Bay campsite. Kan maar voor één nacht op die plek want morgen begint een lang weekend en stromen de campings hier vol. Plek 24 is vanaf morgen 3 dagen gereserveerd. Wij besluiten om toch te gaan staan en alle oplaadbaarheden op te laten. Voor het eten nog even naar de lagoon gewandeld en gezien hoe snel de vloed hier op komt.
Morgen voor 9 uur verkassen naar plek 77 (geen stroom). Als we nog slapen maakt de hostess ons wel wakker, zegt deze weduwe van een geboren Nederlander.

Reacties

Hans en Gini A long time ago

Prachtig die foto met die zwam en dan dat vergrijsde hout op het strandje.

groetjes Hans en Gini

Aalt en Alie A long time ago

Ad en Ali
Gefeliciteerd Ad met je verjaardag Ali jij ook de felicitatie's
het ziet er allemaal leuk uit!

Fijne vakantie verder!

Gr Aalt en Alie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!