wandelen in een regenwoud.

Door Ali&Ad Smits - A long time ago

30 juni, Onze nieuwe plek is niet officieel gereserveerd. Dus met een briefje achter de klem en wat achtergelaten spullen markeren we onze claim. Misschien zou ik even tegen het paaltje moeten ………, toch maar niet.

Aan de westkant van Sechelt [spreek uit siesjelt] Inlet zijn achter de golfbaan wandeltrails. Ook deze kun je aan elkaar knopen. Goed aangegeven, minder goed bewegwijzerd, wel goed onderhouden. Veel vrijwilligerswerk, al zit hier de Rotary en de gemeente er bij in. Bij het startpunt van Kinnikinnick, na de Primary School, kun je 2 paden kiezen en dus nemen we de verkeerde. De juiste is niet gemarkeerd maar blijkt het linkerpad te zijn. Oké, geintje van de makers, maar best een aardige wandeling. We lopen de grootste ronde door dit regenwoudje en worden daarom niet gehinderd door het buitje regen wat neervalt. Op het bord staat dat verderop nog een trail is. Dat blijkt alleen maar een aanduiding te zijn dát ie er is; we vinden alleen de verbindende paden.

De Marina bezoeken is mogelijk, maar oninteressant, er is ook weinig activiteit. Dan maar naar de boulevard van Sechelt. Leerzaam en leuk. Het is bewolkt en er waait een frisse wind, maar dat vind ik niet zo erg. Voor adspirant badgasten is het natuurlijk minder. Die zijn er dan ook niet.

Terug op de camping blijkt onze oude plek nog niet bezet. De aardige hostess verontschuldigt zich ervoor. De betreffende familie heeft de ferry gemist en komt pas morgen ;-{

Nou hadden we ons voorgenomen om niet te veel over eten en drinken te schrijven, maar het moet me toch van het hart dat Ali er weer een prima maaltijd van heeft gemaakt. Zelfs nu er maar één pan tegelijk op het fornuisje past een hele prestatie. Ik zie dat jullie over een uurtje al weer opstaan, dus deze dag sluit ik af in de hoop binnenkort weer wat te kunnen publiceren. De telefonische mogelijkheden zijn ook beperkt; ik ga zowaar een vakantiegevoel krijgen.

Tot schrijfs.

Reacties

Eric Oltmans A long time ago

Geweldig wat jullie allemaal zien. Op deze grijze ochtend hier in de praktijk heb ik dan ook een beetje vakantie!
Veel plezier verder

Groet Eric Oltmans
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!