Louise Inlet

Door Ali&Ad Smits - 04-07-2011 08:57

3 juli ’11

Als afsluiting van ons veblijf op het Sechelt Peninsula hebben we ons vandaag laten verplaatsen, en nog wel per boot naar Princess louise Inlet, 65 km verderop en 5 km diep. Langs allerlei opmerkelijke verschijnselen door een Inlet, een soort fjord, met 9 passagiers en een gidsende stuurman, Brice Christie, naar een Inlet in een Inlet. Was de heenweg mooi, de Louise Inlet is prachtig. Ali heeft weer voor een jaar watervallen gezien en we zijn nog maar net op weg. Wordt moeilijk om te kiezen uit de 160 foto’s.

Ook nog een tussenstop gemaakt in Malibu, een mislukt hotelproject en nu een vakantiekolonie voor jeugd uit heel Noord-Amerika. Enig zendelingwerk moeten ze daarbij op de koop toe nemen, maar daar hebben ze kennelijk geen moeite mee. Bij ons doet de EO het uiteindelijk ook goed met hun jongerendagen.

Daarmee was de dag wel stuk.

De dag begon met een beetje regen maar al gauw brak de zon door. Een prachtige dag geworden. We blijven vanavond op de camping bij deze marina bij BackEddy. En morgen naar de ferry van Earls Cove.

Overigens dank voor alle goede wensen per mail, luchtpost en blog. Proost.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan