Heading east

Door Ali&Ad Smits - 21-07-2011 18:26

Dinsdag 19 juli 2011.

Na het ontbijt(met Brinta en nog veel meer) komen er nog meer verhalen en fotoboeken van  familie en bruggen op tafel. John heeft ooit nog een dik boekwerk van zijn moeder gekregen met kopien van een heleboel . Het napraten levert nog meer fotoboeken op. John heeft een boek vol bruggenfotos, zijn bedrijf maakt er honderden en het is interessant om over je vak te praten.

We nemen afscheid en bedanken voor de feestelijke dagen, we krijgen nog een flinke moot heilbot mee voor onderweg. Koken tot het wit is, zegt John. Hadden we allemaal niet verwacht, fantastisch. Uiteindelijk gaan we op weg en even door Smithers voor kasgeld en boodschappen. Onderweg getankt in Houston BC,  $100, meer mag niet, ook al was de tank nog niet vol. Onderweg zijn we wel een paar keer gestopt.  Het regent veel, dat  rijdt niet fijn, maar als de zon even doorbreekt is de wereld weer een en al vrolijkheid.

In Prince George raken we een beetje verdwaald omdat Tom dacht een korter weggetje te kennen; helaas is die route aan het eind geblokkeerd met een hek. Even na PG toch maar even getankt $98, de volgende mogelijkheid is pas over 220 km. Om even voor 8 uur PM ;-} komen we op de BC camping Purden Lake.

Na het opstellen en een kop koffie nog even naar het meer gelopen. Prachtig en erg diep. Aan de overkant horen we een wolf huilen. Ali ontdekt dat Maya niet in de verzendlijst staat, dat moet dus goedgemaakt worden. Sorry Maya.

Reacties

maya 22-07-2011 06:34

hallo gelukkig ik was natuurlijk alles weer eens kwijt ! ga nu eerst alle verhalen lezen en de foto's bekijken tot heel gauw liefs MayaHenk
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan