Maandag 11 juli

Door Danielle Rutten - A long time ago Maandag 11 juli 2011 Richmond, Maine --> North Conway, New Hampshire Vannacht heeft het weer even geregend, maar niet zo heftig als de vorige keer. We worden rond half 7 wakker en gaan ontbijten, douchen en nadat Carice nog een laatste keer in de speeltuin is geweest, rijden we om 10:20 de campground af op weg naar The White Mountains.  Na het eerste stukje over de Interstate 95 ( tolweg), rijden we een mooie route  met volop groen en leuke kleine dorpjes.  We maken onderweg een stop bij een Hannaford Supermarket want we willen vanavond gaan BBQ-en en de drankvoorraad moet ook aangevuld worden.  Nog 50 minuten tot de camping, onderweg rijden we onze 3e staat van deze vakantie in, nl. New Hampshire. Als we de campground oprijden staat er een hele rij om in te checken. Onze plek is pal in de zon, tegenover een speeltuin, dus je raadt het al wat Carice als eerste wilt gaan doen! Het is echt behoorlijk warm vergeleken met gister en de thermometer geeft 31 graden aan. Op deze campground, Saco River Camping Area, is de internetverbinding weer prima, dus kunnen alle verslagen van de afgelopen dagen eindelijk online gezet worden. De rest van de dag vermaken we ons in en om de camper. Morgen gaan we de omgeving verkennen. We gaan 's avonds lekker barbecueen, het smaakt allemaal heerlijk. Als toetje nemen we een ijsje.  Als Carice op bed ligt, genieten San en ik nog voor de camper met een boek en dit verslag typen. Het blijft nog lang lekker buiten, wel met wat mist af en toe van alle campfires op de campground. De hele campground staat vol en er zijn ontzettend veel kinderen. De douches werken met quarters, 1 quarter voor 5 min. douchen. Het is een groene campground, veel gras en hoge bomen. Bij onze plek staan alleen de bomen aan de verkeerde kant, zodat we overdag geen schaduw hebben. We hebben daarom de camper wat schuin gezet, zodat we toch een schaduwplek hebben overdag. De plek is heel ruim met picknicktafel en firepit en vlakbij het toiletgebouw met douches en laundryruimte. 

Reacties

An en Hans A long time ago

Hoi vakantiegangers, zo te lezen vermaken jullie je prima. Carice heeft de tijd van haar leven, ze rolt van de ene speeltuin in de andere.
En zo'n rijdend huis is natuurlijk helemaal te gek!!!We volgen jullie op de voet doormidel van jullie verslagen. Geniet nog lekker verder en een hele dikke knuffel voor Carice. Liefs groetjes xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!