Dinsdag 7 juni 2011

Door Wim Morgenrood - A long time ago

Helaas.....het regende nog steeds. Maar de vooruitzichten voor de komende dagen zijn beter. We zijn niet echt vroeg gaan rijden. Lekker op ons gemak gegeten. Wat is het toch heerlijk zo'n eigen huisje met alles er op en er aan (behalve een vaatwasser...). Veel beter dan een hotel...!

Vandaag gereden tot bijna aan Baddeck. Vanaf hier gaan we de Cabot Trail rijden. Moet erg mooi zijn. Wat ons opvalt is dat de natuur hier zo'n 2 maanden achter loopt met die van ons. Fruitbomen staan nu pas in bloei en ook de sering, krentenboom etc. Totaal nu ongeveer 400km gereden.

We staan bijna helemaal alleen op een "adventure camping" . Een beetje avontuurlijk camperen dus. Er zijn weinig voorzieningen bij maar voor ons genoeg (stroom en water)!

Reacties

Johan en Nicolette A long time ago

Walvissen kijken en verse kreeft eten... heel veel plezier!Maak even een foto vd camper, benieuwd naar jullie 2e huis... Gr.van Oma en Noeska

Ingrid Morgenrood A long time ago

Ik hoop dat het weer een beetje opknapt daar. Hier is het ook niet lekker. Best wel wat regen gehad afgelopen dagen en nu droog maar koud. 16 gr! Ik heb nu m'n laatste nachtdienst. Ik wou dat ik ook op vakantie was. Ben er wel weer aan toe. Maar een 5-daagse city-trip naar Bologna is geboekt! Maandag 4 juli weg en 8 juli terug. Stuur idd ff een paar foto'tjes van de camper! Ik ben wel benieuwd hoe die eruit ziet! Xx Ing

Ingrid Morgenrood A long time ago

O ik zie dat er een foto op staat van de camper.. Had ik even gemist. Maak ook even een paar foto's van de binnenkant!

Joanne A long time ago

Hi: The camper looks the same as the last time you were here. I hope the weather gets better for you too. If you can tell me the street nameof the hotel you are staying at in Toronto I will book a room.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!