Maandag 20 juni 2011

Door Wim Morgenrood - A long time ago

Om 11 uur wordt de kano pas gebracht. Wim heeft nog snel even wat kippenpootjes op het vuur gebakken zodat we onderweg wat te snacken hebben. Eerst brengen we de camper naar de parkeerplaats bij de receptie want om 2 uur moet je eigenlijk uitchecken. We willen de komende nacht nog naar een andere camping in het park gaan. We hebben het hele Rock Lake rond gepeddeld. Het was lekker warm, wel een beetje bewolkt en het trok steeds verder dicht. Ze voorspellen ook wat regen. We waren ongeveer half 4 weer bij de camper Eerst maar even naar het Visitor Centre gereden want daar hebben ze Wifi (Internet). Onze Weblog weer bijgewerkt en even wat email gecheckt. Dit moest heel snel want ze gingen sluiten.

We gaan zo'n 20km verder op naar Canisbay Lake. Omdat we bij de vorige camping ons afvalwater niet gedumpt hadden moesten we dit eerst doen. Maar daarvoor moesten we weer een heel stuk terug rijden. En dit was ons geluk! Want onderweg hebben we eindelijk een Moose gezien! Hij stond langs de kant van de weg op zijn gemak te drinken uit een klein slootje. Dit is Wim zijn 3e keer en Irene haar 4e keer dat we in Canada zijn en eindelijk hebben we een keer een Moose gezien! En hij staat op de foto!

De regen bleef gelukkig beperkt tot een paar druppels dus (misschien wat saai onderhand) weer vuurtje gestookt en lekker buiten gegeten (en de muggen vielen dit keer mee!)! Na het eten zijn we naar het meer gelopen. Onderweg hoorden we al wolven “huilen” maar aan het meer klonk het nog veel harder. We zagen ze niet maar we hebben het geluid wel opgenomen op de fotocamera.

(Inmiddels ruim 3000km gereden) 

Reacties

Ingrid Morgenrood A long time ago

Zo.. Een racoon! En rende papa net zo hard weg als bij die beer? :) Jullie laatste weekje alweer.. Hadden jullie nou zaterdag met Tim en Joanne afgesproken? Doe ze maar de groeten. Als het allemaal doorgaat komen Mon en ik jullie halen maandag. Ik heb dagdienst maar mag waarschijnlijk eerder weg. Dus dan kan ik mee. Veel plezier nog en kijk uit voor beren,,, oja en racoons :) Xx Ing

Harry A long time ago

die lobster ziet er goed uit, zelf gevangen en gegrild??

have fun, het schiet al weer op.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!