Maandag 20 juni 2011

Door Wim Morgenrood - 20-06-2011 22:29

Om 11 uur wordt de kano pas gebracht. Wim heeft nog snel even wat kippenpootjes op het vuur gebakken zodat we onderweg wat te snacken hebben. Eerst brengen we de camper naar de parkeerplaats bij de receptie want om 2 uur moet je eigenlijk uitchecken. We willen de komende nacht nog naar een andere camping in het park gaan. We hebben het hele Rock Lake rond gepeddeld. Het was lekker warm, wel een beetje bewolkt en het trok steeds verder dicht. Ze voorspellen ook wat regen. We waren ongeveer half 4 weer bij de camper Eerst maar even naar het Visitor Centre gereden want daar hebben ze Wifi (Internet). Onze Weblog weer bijgewerkt en even wat email gecheckt. Dit moest heel snel want ze gingen sluiten.

We gaan zo'n 20km verder op naar Canisbay Lake. Omdat we bij de vorige camping ons afvalwater niet gedumpt hadden moesten we dit eerst doen. Maar daarvoor moesten we weer een heel stuk terug rijden. En dit was ons geluk! Want onderweg hebben we eindelijk een Moose gezien! Hij stond langs de kant van de weg op zijn gemak te drinken uit een klein slootje. Dit is Wim zijn 3e keer en Irene haar 4e keer dat we in Canada zijn en eindelijk hebben we een keer een Moose gezien! En hij staat op de foto!

De regen bleef gelukkig beperkt tot een paar druppels dus (misschien wat saai onderhand) weer vuurtje gestookt en lekker buiten gegeten (en de muggen vielen dit keer mee!)! Na het eten zijn we naar het meer gelopen. Onderweg hoorden we al wolven “huilen” maar aan het meer klonk het nog veel harder. We zagen ze niet maar we hebben het geluid wel opgenomen op de fotocamera.

(Inmiddels ruim 3000km gereden) 

Reacties

Ingrid Morgenrood 21-06-2011 20:32 {{button-435}}

Zo.. Een racoon! En rende papa net zo hard weg als bij die beer? :) Jullie laatste weekje alweer.. Hadden jullie nou zaterdag met Tim en Joanne afgesproken? Doe ze maar de groeten. Als het allemaal doorgaat komen Mon en ik jullie halen maandag. Ik heb dagdienst maar mag waarschijnlijk eerder weg. Dus dan kan ik mee. Veel plezier nog en kijk uit voor beren,,, oja en racoons :) Xx Ing

Harry 22-06-2011 23:59 {{button-455}}

die lobster ziet er goed uit, zelf gevangen en gegrild??

have fun, het schiet al weer op.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan