Donderdag/vrijdag 23/24 juni 2011

Door Wim Morgenrood - 25-06-2011 17:55

 

We zijn nu echt aan het aftellen. Waarschjnlijk wordt dit de laatste camping voor Toronto. We rijden naar Darlington Provincial Parc zo'n 50km van Toronto. Het is weer erg warm en het voelt alsof we weer regen krijgen.Om 3 uur zijn we er. We hebben een mooi plaats vlakbij het meer gekregen. Het begint al snel te regenen.maar aan het begin van de avond is het weer droog. Zodat we toch weer buiten kunnen eten. We zijn de restjes aan het opmaken want anders moeten we alles weggooien. Ook nog even het park uit gelopen want er loopt een dubbel spoor langs. We horen om het kwartier een trein toeteren en die willen we wel even zien. En inderdaad na lang wachten komt er een locomotief (2 stuks) met goederenwagons langs waar geen eind aan lijkt te komen. Dit is toch altijd weer heel apart.

 

Vrijdag is het opruim/schoonmaakdag. We besluiten inderdaad om in dit parc te blijven. Het is nog ruim een uur rijden naar Toronto dus dat moet te doen zijn. We moeten wel naar een andere plek verhuizen want waar we stonden is gereserveerd voor het weekend 

Reacties

Sjanie Slingerland 25-06-2011 22:51 {{button-494}}

Leuk om alles te lezen van jullie vakantie.
Morgen is jullie laatste dag.
Een heel goede terugreis gewenst.
Doe de groeten aan Joanne en familie.
Tot gauw.
groetjes, Sjanie

Joanne 27-06-2011 01:09 {{button-517}}

We had a wonderful weekend together. So nice to see eachother again. Hope you had a great trip home. Hope to see you soon.
Joanne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan