Donderdag/vrijdag 23/24 juni 2011

Door Wim Morgenrood - A long time ago

 

We zijn nu echt aan het aftellen. Waarschjnlijk wordt dit de laatste camping voor Toronto. We rijden naar Darlington Provincial Parc zo'n 50km van Toronto. Het is weer erg warm en het voelt alsof we weer regen krijgen.Om 3 uur zijn we er. We hebben een mooi plaats vlakbij het meer gekregen. Het begint al snel te regenen.maar aan het begin van de avond is het weer droog. Zodat we toch weer buiten kunnen eten. We zijn de restjes aan het opmaken want anders moeten we alles weggooien. Ook nog even het park uit gelopen want er loopt een dubbel spoor langs. We horen om het kwartier een trein toeteren en die willen we wel even zien. En inderdaad na lang wachten komt er een locomotief (2 stuks) met goederenwagons langs waar geen eind aan lijkt te komen. Dit is toch altijd weer heel apart.

 

Vrijdag is het opruim/schoonmaakdag. We besluiten inderdaad om in dit parc te blijven. Het is nog ruim een uur rijden naar Toronto dus dat moet te doen zijn. We moeten wel naar een andere plek verhuizen want waar we stonden is gereserveerd voor het weekend 

Reacties

Sjanie Slingerland A long time ago

Leuk om alles te lezen van jullie vakantie.
Morgen is jullie laatste dag.
Een heel goede terugreis gewenst.
Doe de groeten aan Joanne en familie.
Tot gauw.
groetjes, Sjanie

Joanne A long time ago

We had a wonderful weekend together. So nice to see eachother again. Hope you had a great trip home. Hope to see you soon.
Joanne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!