1 september

Door Ferry Carlier - 02-09-2011 05:28

 

van Powell River naar Chemainus

Om een uur of 11 staan we in de rij voor de veerboot naar Vancouver Island. Vlak bij ons staat een echtpaar met 3 kinderen. Allemaal meisjes. Oh neen. Moeder (begin 30 schatten we) heeft nog een kleine in een draagzak. En he, dat zijn er nu toch 4? Ja hoor. 4 meisjes in de leeftijd van 3 tot 6 en nog een kleine in de draagzak. Vruchtbaar land, Canada.

Na aankomst op Vancouver Island moet ik al snel in de remmen. Er loopt een elk vlak voor de auto langs naar de overkant. Aan de rand van het bos staat er nog een. Eerst zien we overal waarschuwingsborden, maar bijna nooit de dieren. Nu zien we eerst de dieren en daarna pas het bord. Het leven is onvoorspelbaar.

Na de lunch bij Comox kruipt Jet achter het stuur. Ze heeft pech, want naarmate we Nanaimo naderen wordt het steeds drukker. Zelf heb ik zo een rustige dag.

Om een uur of 5 vinden we een campground inde buurt van Chemainus. Dat kost een vermogen ($58,-) maar je moet wat. Het zijn gelukkig wel ruime plaatsen met alle voorzieningen. Vanaf nu zullen de prijzen so-wie-so wel hoog zijn.

Reacties

Piet en Joke 02-09-2011 22:29 {{button-3143}}

Fer en Jet nog een paar fijne dagen in Canada.
En een goede thuis reis, voor volgende week.
Tzt horen we van elkaar.
Met een mooi weer groet uit de Birkenstrasse.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan