7 september

Door Ferry Carlier - 09-09-2011 15:13

Van Vancouver naar huis

Om 5 uur gaat mijn telefoon. De hele vakantie ben ik niet gebeld, maar de laatste 2 dagen nu al 3 keer. Ik neem natuurlijk niet op. En 5 uur is wel erg vroeg. Ik draai me om en slaap door tot de wekker gaat om 6 uur.

Wassen, aankleden, ontbijten en de laatste rommel opruimen. Afkoppelen en om 7.30u rijden we weg. De routebeschrijving van de planner klopt perfect. We hebben ook weinig last van files. Die staan vooral in de andere richting.

Na een uur staan we op de parkeerplaats van CruiseCanada.

Controle van de motorhome en de eindafrekening. We hebben geluk. Ze hebben de steenslag op de voorruit niet opgemerkt. Dat bespaart me de $65 die ze daarvoor rekenen. Dan met de taxi naar het vliegveld voor $40 en inchecken.

Alles verloopt voorspoedig en om half 11 zitten we op het vliegveld bij Starbucks. We gaan aan boord om 12.20u. Deze keer helaas met 3 op een rij. En het vliegtuig is aardig vol, dus een andere plek voor mijn buurman zit er niet in.

Die buurman blijkt op weg naar een conferentie in Amsterdam over gebruik van media/video. Hij heeft daarover een magazine en komt uiy Nanaimo op Vancouver Island. Van hem krijgen we nog aardig wat tips voor een volgend bezoek aan Canada. Daaronder ook suggesties voor bezoeken aan kleinere eilanden voor de kust per watervliegtuig. Volgens hem een uitstekend middel van vervoer in dit deel van Canada. Hij is op die manier ook naar het vliegveld van Vancouver gekomen in 15 minuten.

De vlucht verloopt voorspoedig en zonder vertraging. Zo'n half uur voor de landing wel wat turbulentie, maar die blijft toch beperkt tot wat vervelende schokken alsof je over wat kuilen en bulten in de weg rijdt. Met de trein naar huis en een taxi in Bergen op Zoom. De begroeting door de katten is overweldigend.

Op naar een volgende vakantie!

Reacties

maria en Walter 09-09-2011 16:41 {{button-3394}}

Fijn dat jullie goed thuisgekomen zijn! En een mooie vakantie hebben gehad.
Morgen 28 graden, dus toch een warme ontvangst in Nederland!
liefs en tot kijk!

Liesbeth 09-09-2011 16:51 {{button-3397}}

Weer heelhuids thuis.
Geniet morgen maar van het weer, want mooie dagen zijn hier op één hand te tellen.
Veel liefs

Piet en Joke 09-09-2011 20:49 {{button-3406}}

Fer en Jet was het ook nu weer voor herhaling vatbaar.??
Wij zijn ook weer thuis van
de Moesel en hopen tzt weer te gaan. Goed teken hoor.
En nu rustig weer wennen hé.
Zonnige groetjes van Piet en Joke.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan