dag 4 - 8augustus 2011

Door fam.Schreurs - 09-08-2011 16:50

Jawel hoor weer ben ik (anja) om 4 uur wakker, ach zo heb je wel wat van de dag niet?

Vandaag door naar Thermopolis.

Door de prairie Arno zag nog een coyote die lag te zonnen , helaas ging het te snel en heeft de rest van de familie dat gemist.

Voor thermopolis ligt het Boysen State park met de wild river canyon, heel mooi. We wisten dit helemaal en reden hier eigenlijkper toeval doorheen, een meevaller dus.

In Thermopolis is op de camping een zwembad met water uit de hotspring , op de bron staat een flinke druk hierdooris het gehele water in het zwembad iedere 11 uur helemaal ververst.

Het heet hier de fountain of youth, maar ik (Anja) ben er maar niet meer in gegaan, want er kwam een amerikaanse dame op me af met een hele waterval aan woorden: are you the mother of the boys? wow I have to congratolate you , you look so young wow. Haha ik stond even met mijn mond vol tanden en wist niet meer dan thank you te zeggen. Arno vroeg alof ze niet met een witte stok liep met rode strepen haha.

Arno vond op 1 gedeelte (er zijn er 3),badje te warm!! Koert vond het wel lekker zo warm als het water is, en Rens vond het stinken haha. Er hangt hier nm een lichte geur van rotte eieren, de zwavel denk ik , ach we moeten er maar aan wennen , want in Yellow Stone zal dat wel meer zijn.

Nu ging de BBQ wel goed aan, wel veel vliegen (grml). Lekker ijs als toetje en nog wat giant marshmallows geroosterd.

En om 21u30 liggen we weer allemaal in bedje.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan