dag 5 / 9 augustus 2011

Door fam.Schreurs - 10-08-2011 03:24

Vandaag tot 7 uur geslapen ,wow!

De jongens wilden graag uitslapen , maar om half 8 zijn Arno en ik toch opgestaan.

Vandaag is een rustdag en blijven we in Thermopolis.

Laat in de ochtend zijn we het stadje ingereden, wat rond gelopen een winkel van sinkel van binnen bekeken en koffie gedronken die niet te pruimen was. Grappig is dat de auto's zomaar stoppen om je over te laten steken, en mensen je "have a nice day" naroepen.

Vervolgen wat boodschapjes gehaalt en toen het hot spring state park bezocht, er was 1 warm waterbron waar vroeger een indiaanse chief een stuk had laten uitkappen zodat hij een lekker warm bad had, mooi was ook een gedeelte van het park waar het water van de hotspring langs de rotsen de rivier in loopt, hierdoor zijn de rotsen helemaal verkleurd door afzetting van mineralen e.d.

Terug op de camping hebben we wat pizza's in de oven gedaan en nog even in het warme zwembad van de fountain of youth gezwommen. Ik (anja) ben er toch ook maar in gegaan je weet nooit waar het goed voor is ;-).Tjonge dat water was echt warm in het heetste gedeelt ben ik zelfs niet geweest dat was ca. 42 graden!

De eerste reparatie's aan de camper hebben we al mogen uitvoeren, toen we gisteravond de tafel wilden afbreken om Rens zijn bed op te bouwen bleven de poothouders aan de poten zitten, resultaat dat de tafel daarna niet meer zo stevig stond. Arno is bij de campingbaas een schroevendraaier gaan lenen en heeft de poten opnieuw bevestigd, en nu maar hopen dat die 3 weken houden. Verder is er al een rolgordijn afgevallen deze heb ik gelukkig kunnen repareren en de draaihendel om de tv-antenne uit te klappen is afgebroken, dus kunnen we alleen nog maar kabel-tv kijken mits de camping dit aanbied. De hendel van het "black" water zijn we onderweg verloren en we missen een lampje bovenop de camper, maar we weten niet of dat al ontbrak.

Haha ik geloof dat de camper langzaam uitelkaar begint te vallen.

Zo dadelijk wat eten maken en op tijd naar bed , want morgen op tijd op dan gaan we richting Yellow Stone wat ongeveer 260km rijden is. Daar blijven we 3 nachten , ik weet niet of we daar ergens internet hebben, en telefoonverbinding hebben we al een paar dagen niet meer.

Reacties

Eric O 13-08-2011 12:07

Hee Fam schreurs, mooie belevenissen hebben jullie... leuk om te lezen!!
Nog een fijne vakantie.

Grtz eric

Nicole O 13-08-2011 18:54

hee hallo Schreurs,
Wat ontzettend leuk om jullie via deze weg te volgen! ben echt wel een beetje jaloers hoor als ik dit allemaal lees, echt super. Hopelijk kunnen jullie de reis in een "hele camper"vervolgen. Ik wacht jullie volgende verslag weer af. Ga nu even de foto's bekijken.
Groetjes en geniet ervan!
Nicole
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan