dag 9 / 13 augustus

Door fam.Schreurs - A long time ago

Vandaag zijn we 18 jaar getrouwd,  is er een  mooiere lokatie om dat te vieren!

Nu rijden we via de  grant teton, daar besluiten we om bij jennylake met de boot over te steken en dan te voet terug te wandelen.

Aan de overzijde heb je eerst een wandeling naar de hidden falls, zeer de moeite waard en dan kun je nog naar boven klimmen voor het "inspiration point" , daar wordt je beloond met een prachtig uitzicht over jenny lake en omgeving.

Als we naar beneden zijn geklauterd nemen we de verkeerd afslag en komen we weer bij de aanlegsteiger uit, de jongeman legt uit hoe we wel moeten lopen en zegt dat het slecht 2 miles is. Nou ik denk dat het er wel wat meer waren maar het was wel een mooie wandeling. Onderweg ziet Koert weer een diertje, dit keer is het een bever die zich goed laat fotograferen , wat een schattig kopje heeft hij.

Om circa 2uur komen we bij de parkeerplaats gaan even naar de store eten wat en dan zover mogelijk richting salt lake city.

Als we om 5 uur wat rv-parks tegen komen besluiten we toch nog wat verder te rijden, helaas volgt er geen rv -park meer.

We besluiten naar de interstate te rijden en dan via de interstate naar Salt Lake city te rijden dan hebben we vast meet kans om een plek te vinden.

Uiteindelijk vinden we bij Coalville een campground, nou ja meer een parkeerplaats achter het western inn hotel bij een tankstation, maar we hebben full hook up en een staplaats voor de nacht.

We rijden met de camper eerst het stadje in waar we in de plaatselijke cafetaria een heerlijk mexicaanse hap krijgen voor geschoteld.

Terug op de campground blijkt dat we via het hotel op internet kunnen en zo kan ik gauw even wat mailtjes naar huis sturen.

Ook heeft mijn telefoon weer bereik. Dat voelt toch wat prettiger.

Vandaag hebben we dus meer gereden dan gepland  een voordeel, kunnen we morgen wat minder rijden.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!