terug in Scheemda

Door 4 lelietjes - 13-08-2011 15:51

De afgelopen dagen even geen berichten en dit wordt het allerlaatste bericht.

Na de Grand Canyon zijn we terug gereden naar Phoenix. Onderweg hebben we nog kleding gekocht in een super Mall. Zo groot, dat iedereen, inclusief wij met de auto van de ene naar de andere winkel reden. Dit had ook te maken met de enorme hitte in Phoenix en de airco in de auto. Het was gewoon te warm om buiten te lopen.

Woensdag ochtend om 5.00 uur zijn we opgestaan en hebben we de auto ingeleverd. We zijn met de shuttlebus naar de luchthaven gegaan en waren daar mooi op tijd. Nog even de koffers opnieuw ingepakt, want er waren 2 koffers te zwaar (hoe bestaat het, terwijl we ook nog een nieuwe koffer hadden gekocht!) Nadat dat allemaal goed verklaard was konden we door de security. Alleen Yara haar tas bleek  niet in orde, er zat een bus haarlak in. De security had een poosje nodig voor hij helemaal onderzocht had wat er in de spuitbus zat. Helaas, de haarlak mocht niet mee en werd tot Yara's verbazing weggegooid. Verder verliep de hele reis eigenlijk zonder problemen. Beide vluchten vertrokken te laat, maar kwamen wel op tijd op de eindbestemming aan. Opa stond op Schiphol op ons te wachten en tegen 12.30 (ned. tijd) waren we in Vriescheloo, waar we een heerlijk home-cooked meal hebben gehad.

Het is nu zaterdag middag en de nachten verlopen nog niet zo geweldig, tegen 4 uur zijn Yara en ik wakker. Tussen 7 en 8 vallen we dan weer in slaap tot rond de middag. Ik hoop dat dit snel veranderd, want maandag gaan we (Jurgen ik) weer gewoon aan het werk.

Dit was dan het laatste stukje, ik hoop dat jullie het leuk gevonden hebben om onze belevenissen te volgen. Wij vonden het elke ochtend wel spannend of er ook reacties waren en zullen dit dan ook wel missen !

Reacties

Roland en Lyan Bennewitz 13-08-2011 19:33 {{button-2548}}

Het was een groot genoegen jullie blogs te lezen. Wat een schitterende reis is het geweest en wat hebben jullie veel meegemaakt! Komt ook natuurlijk door Thea's uitstekende voorbereiding...
Fijn dat jullie weer thuis zijn en tot gauw.
Groetjes Roland en Lyan.

Theo en Ina 15-08-2011 19:57 {{button-2600}}

We hebben genoten van je verhalen erg leuk om jullie
op deze manier te volgen.

Hutspotjes 20-08-2011 19:43 {{button-2773}}

Ook wij hebben iedere ochtend genoten van jullie reisverhalen. Jammer dat het is afgelopen en alles weer 'normaal' is. Bedankt dat we op deze manier met jullie mee mochten 'reizen'.

groetjes; Jack, Janien, Melle en Gea
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan