op naar vancouver

Door Truus van de Kraats - 08-07-2011 03:37

hoi allemaal

allereerst bedankt voor jullie berichtjes. leuk om te lezen dat jullie ons volgen. vanaf nu zitten we op wat meer geciviliseerde campings dus mogelijk ook meer berichtjes.

gisteren een prachtige tocht gemaakt het wells gray park in. Veel watervallen gezien. En... weer een beer. Watervallen waren prachtig, jammer genoeg brengt al dat water ook veel muggen met zich mee. Vooral op de camping was het oppassen geblazen. (we hebben geen vliegendeur nl).

Vanochtend vertrokken uit clearwater. En op naar vancouver. We hebben onze reis wat aangepast, de boys waren al die natuur wel even zat dus op naar de grote stad. Eind van de middag dus hier aangekomen. Reis ging voorspoedig alleen weer een groot deel regen. Die bergen blijven de wolken vasthouden.

Vanaf morgen gaan we de stad 2 dagen onveilig maken. Er is hier genoeg te doen dus vermaken we ons wel. Ook kunnen we ons nu voorbereiden op vancouver island. fabian kwam net met een hele stapel folders van whale-watching dus het is nu OP NAAR DE ORKA's.

Nu even lekker aan een canadees wijntje en straks pannekoeken bakken als avondeten.

zal nog proberen wat foto's bij te voegen maar heb daar redelijk goed internet voor nodig. groetjes truus en de mannen

ps. camperen in vancouver betekend wel hele andere plekken. geen bomen meer en rijtje aan rijtje met hele grote campers. zijn wij wel heel erg klein en basic.

Reacties

pa en sien 08-07-2011 11:07

kijk uit met die jongens in die grote stad.
gr. pa en sien

Leon en Marja 08-07-2011 14:34

Ha TJKF,
Ziet er fantastisch uit. Wat een prachtige foto's. Truus, heb je door al die beesten je voorliefde voor fotograferen van bloemen opgegeven of zijn er weinig bloemen? Veel plezier in de stad. Ik zal jullie bericht vanmiddag nog voorlezen aan P+M.
Gr. Marja

Joke 09-07-2011 21:46

Hello folks,

Vancouver is niet heel erg crimineel, zelfs china town down town is geweldig en je kunt er voor een prikkie echt heerlijk eten.
In de Habor toren kun je met een kaartje de hele dag naar boven! Je kunt de stad dan overdag , maar ook in donker zien. Veel plezier. gr. Joke.
PS Reist die (.. alweer een .. )beer gewoon met jullie mee?

Truus van de Kraats 10-07-2011 07:49

hoi joke jammer genoeg reist die "alweer een beer" niet met ons mee, maar we hebben toch al een redelijke score dacht ik zo
En marja, jammergemoeg is het hier nog niet zo warm geweest dus bloemetjes in de rocky's waren er bijna niet. Nu beginnnen ze een beetje te komen in dit deel waar we nu zitten, dus foto;s komen er absoluut nog.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie