vancouver, wat een stad

Door Truus van de Kraats - 10-07-2011 07:46

hoi allemaal.

gisteren de hele dag door vancouver heen gelopen. Wat een grote stad zeg. Vanaf de camping met skytrain naar down town. Ging super. Dagkaart gekocht zodat we veel met de metro cq bus konden doen. Verschillende winkelcentra's bezocht, chinatown (zodat kasper nu geen chinees e.d meer wil eten na daar vanalles gezien te hebben). Ook kwamen we nog terecht in een deel met veel junkies en ook dat maakte veel indruk op ons. Ja joke, ook in de harbour tower geweest, overdag en in de avond. verder heel veel gelopen en mensen gekeken en winkels. Was echt super. Rare mensen hier hoor maar dat horen jullie van de boys thuis.

Vandaag naar grouse mountain geweest. Ligt op zo'n 1100 meter. Hele tour om er te komen. Wel leuk om met de seabus te gaan. Boven was het erg koud, lag nog overal sneeuw (wat niet normaal meer is voor deze tijd werd er gezegd). Daar onze eerste grizzly gezien en gefotografeerd. Daarna naar het vancouver aquarium. Was ook leuk. Nog even door stanley park en toen weer terug naar de camping. Toch weer een hele dag gemaakt.

Morgen op de ferry naar vancouver island. Eerst richting victoria (2 dgn) en dan richting campbell river. daar horen jullie weer meer van ons.

groetjes truus,jos, kasper en fabian ( die nu nog heerlijk aan het zwemmen zijn in het binnenbad en hottub)

Reacties

Martin, Carla, Sten & Tom 10-07-2011 11:54

Hallo luitjes, leuk om jullie verhalen te lezen en foto's te zien, Komt meteen van alles naar boven, herkenning bij verschillende foto's. Hopelijk hebben jullie nog een paar mooie dagen op Vancouver island!! Wij zitten hier nu te puffen bij 30 graden, gaan zo lekker afkoelen.
groeten vanuit Zuid-Frankrijk
CMST

suzan 10-07-2011 12:17

Hallo TJKF, Beertje 1 ziet er best onschuldig uit.
Foto's prachtig en maar snap dat K&F ook wel eens even het stadse leven wilden. Veel plezier verder.
groetjes Suzan en Paul

Bert en Anouchka 10-07-2011 22:54

Hoi reizigers,
We zijn weer aan het bijlezen op jullie blog want hebben op onze nieuwe stek in Italië weer internet. Gave ervaringen doen jullie op en pracht foto's. Verzoekje, ook wat foto's van de family en camper graag. Ps Toscane was geweldig, mooie steden pisa, lucca en Florence gezien. En heerlijke zee. Nu aan Como meer...wordt vervolgd. Groet bamid.

Miranda 11-07-2011 20:23

Hallo, leuk om jullie reisverslag te lezen, mijn eigen foto's ook weer eens bekeken. Gaan jullie ook nog walvissen en oraka's spotten!! Have fun. Ben benieuwd naar de rest van jullie foto's.
Groetjes miranda
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie