vancouver island

Door Truus van de Kraats - 13-07-2011 21:39

hoi allemaal

we zitten nog steeds op vancouver island en zelfs nog steeds op dezelfe camping aan het strand. Het bevalt ons hier zo goed dat we het schema maar weer omgegooid hebben. Maandag hebben we gewandeld in het prov. park. Zeer vochtig en hele hoge bomen. Kwamen uit op een prachtig strandje (mystic beach) Daarna doorgereden naar port renfew en daar nog naar het strand gewandeld waar we een zee-otter zagen liggen in de rotsen. Prachtig gezicht. Lag daar heerlijk te rollen op een stukje mos op de stenen.

Dinsdag zijn we 's middags op whale watching geweest. Het weer zat lekker mee dus het werd een prachtige tocht. Verschillende groepen whale's gezien waaronder ook de killer-whale (wij noemen dat dus de orca). Prachtig om te zien maar heel lastig te fotograferen. Je bent snel te laat als je ze ziet omhoog komen maar we hebben toch wat prachtige plaatjes kunnen schieten. Zelfs eentje met baby-whale naast haar. Ook nog een zeehond gezien met zalm in zijn bek. Jim (onze kaptein) ging helemaal uit z'n dak. Dat zag hij niet vaak. Probeer nog via hem daar een prachtige foto van te krijgen.

Woensdag (vandaag) RUSTDAG. Fabian is bezig met zijn tweede vlot en krijgt veel hulp van jos. Kas en ik zitten lekker te internetten. Gisteren tot laat filmpje gekeken in de camper dus wat langer geslapen vandaag. Straks naar victoria stad.

Morgen gaan we weer naar het vaste land. richting kelowna. Moeten nu gaan rekenen dat we goed uitkomen met onze dagen. Maandag moeten we in of zeer dichtbij calgary uitkomen.

groetjes jos,truus,kasper en fabian

Reacties

Peter 14-07-2011 12:45 {{button-992}}

Hoi Truus, Jos en de jongens,

Ziet er leuk uit daar hoor, wel wijs die orka's en beren.
Je moet zo'n beer niet tegenkomen las ik vorige week.
Bij ons (immuno) gaat het prima hoor, alle controles bij ed. Nog vandaag en morgen en dan ben ik vrij (weg gaan we niet want Marg gaat maar langzaam vooruit maar ik vermaak me wel)
Gaat trouwens wel snel he die vakantie nog maar 1 week Truus.
Geniet nog daar.
Groetjes
Peter
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan