calgary

Door Truus van de Kraats - 19-07-2011 06:52

hoi allemaal

eindelijk weer even tijd en internet om even te bloggen.

Na vancouver island zijn we in 1 keer doorgereden naar kelowna. Was een zware dag. Inclusief boot zijn we van 9 tot 5 aan het reizen geweest In kelowna alleen overnacht. Volgende dag door naar camping 25 km voorbij revelstoke. Met hot springs op de camping Jammmergenoeg was deze camping van japanners dus overal moet voor betaald worden. Douches zelfs 3 dollar per keer, hot springs op de camping 12 dollar voor day-pas. In eerst instantie een plek met stroom maar dat was rijtje aan rijtje met andere campers en geen fire-pit. Bleek dat zonder stroom e.d. je wel een fire-pit had en veeel meer ruimte en mooiere plek dus een andere plek genomen.

Volgende dag naar het big cedar tree wandel pad geweest (hele grote dikke bomen), de revelstoke stuwdam bezocht en een stuk mount revelstoken omhoog gereden. In de hoop de "meadows in the sky" te zien, maar vanwegen een aardschuiving was de weg halverwege dicht, en door de nog vele sneeuw boven reed de bus ook nog niet. Geen bloemenweide's dus.

Gisteren door gereden naar calgary. Hier een camping opgezocht met zwembad zodat de jongens zich zouden vermaken als wij de camper zouden opruimen en tassen inpakken. Gisteren ging dat nog goed, jammer genoeg heeft er vanacht iemand over gegeven in het zwembad zodat het vandaag dicht was ivm schoonmaakprocedure. OP naar een lokaal zwembad. Was toch nog een hele leuke dag, lekker even gezwommen, heerlijk weer (30 graden' en camper is schoon, opgeriuimd en klaar om ingeleverd te worden. Morgen weer lekker naar huis.

Thuis opload ik nog de laatste foto´s, het is nu 5 voor 11 dus ga zo slapen.

tot in nederland, leuk dat jullie ons gevolgd hebben en  ik zal een mooi fotoboek maken zodat jullie nog beter kunnen zien wat wij allemaal gezien hebben  en dat was veel.

liefs en groetjes van truus, jos kasper en fabian

tot in nederlan

Reacties

Joke 19-07-2011 11:32

Hallo allen,

Wat hebben jullie veel gezien. Super. We zijn benieuwd naar alle andere mooie foto's. Goede reis naar NL.
Joke & Willem

Bert 19-07-2011 17:47

Hoi,
Was fantastisch om jullie blog mee te lezen. Zien uit naar jullie foto's en ervaringen weer thuis. Veilige reis, bami

Saar, Suus en Mick 21-07-2011 00:31

Nou, TJKF wat een reis. Foto's zien er geweldig uit. Ben benieuwd naar de rest. Groetjes en tot snel SMS
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie