Dag 10; verblijf Chicago.

Door Fam. Homan - 10-08-2011 03:22

Het is even twee dagen geleden dat wij iets van ons hebben laten horen. Na Six Flags hadden we even geen energie om iets te typen. En in het Hilton hotel in Las Vegas hadden wij geen gratis Internet. Op zich geen probleem om ergens voor te betalen, maar 13 dollar voor het uurtje dat wij op de kamer waren, vonden wij eventjes zonde. Momenteel zit ik achterin in de auto het reisverslag te updaten. Zodra wij op onze bestemming in Zion zijn, staat dit allemaal op internet.

Nu dit was de inleiding. Nu gaan wij weer per dag jullie helemaal bijpraten.

 

Dag 10; Verblijf Chicago

 

De Six Flags dag. Kaartjes hadden wij thuis al via internet geregeld, want dat gaf korting……. Alleen het regent dat het giet. Tja de kaartjes zijn al betaald, dus gaan doen wij. Na een uurtje rijden en flink duimen van Quinty  en de magische krachten van Noa begon het al aardig op te klaren. Na een stop bij de Walmart voor het kopen van een ontbijt, appeltjes en andere lekkernij, waren wij er helemaal klaar voor. Het zonnetje scheen inmiddels. Puh…. Het was eigenlijk al warm, maar daar wilden wij niet over mopperen want we hadden zo hard gewenst dat het mooi moest worden.

Met slechts drie woorden kunnen wij Six Flags beschrijven: groot, sensationeel en druk…. Heeel heeeeeeel veel mensen. De superman attractie duurt 85 minuten wachten. Dat werd het dus niet.

Maar geen paniek , er waren ook geweldige achtbanen met zo’n 20 a 30 minuten wachten. Jammer, dat is in de Efteling ook gewoon op een drukke dag.  De eerste was een houten, maar met een geweldige snelheid en hoogten. Mijn hart zat meteen al in mijn keel. Noa vroeg na de eerste bocht al hoe lang die nog duurde.  In een andere achtbaan moest je staan, al leunend op een soort zadel en hangend in je beugel. Hele bijzondere ervaring.  Noa vond het geweldig, maar wel met de ogen dicht. Rene en ik merken dat wij een dagje ouder worden, maar laten ons niet kennen. Quinty vind alles geweldig. In een andere achtbaan ga je met twee treintjes tegelijkertijd. Eentje vooruit en de andere achteruit, naast elkaar. Heel uniek.

Inmiddels werd het al meer dan 35 graden en stonden wij in de wachtrijen weg te fikken. Maar ja…. Wij wilden een zonnetje. Na een paar uurtjes en helaas maar 4 attracties waren wij dood op en wilden wij naar het waterpark. Deze heeft ook de meest geweldige attracties. Maar toen wij daar aankwamen, schrokken wij ons dood. Inmiddels vermoeid en oververhit wilden wij even relaxen en afkoelen, maar hier kon je over de koppen lopen.  Zo vreselijk druk dat je eigenlijk heel hard wil weglopen. Maar ja dit was natuurlijk voor de kids een hoogtepunt.  Moeilijke beslissing.

Binnen 5 minuten werd die beslissing voor ons genomen. Er kwamen donkere wolken en al het personeel raakte in paniek. Alle attracties werden stil gelegd. Heel snel kwamen wij er achter waarom. Het begon te stortregenen. Iedereen in paniek en alles en iedereen begon te lopen. Schuilen was lastig,want alles was vol. Binnen enkele minuten waren wij tot op de onderbroek nat. We (Rene en ik) hadden het helemaal gehad. Wij hebben de beslissing genomen om naar huis te gaan. Gelukkig hadden wij truien in de auto liggen en konden wij wat droogs en warm aantrekken.

Terugrijden was lastig door de hevige regenval. Je zag niets en dit alles veroorzaakte veel file. Je kunt je voorstellen hoe vrolijk wij terugkwamen in het hotel.

Na een warme douche en schone kleren zijn we lekker gaan eten. Het regende nog steeds, maar gelukkig zat er in het hotel een geweldig Italiaans restaurant. FF eten en lekker slapen…….indecision

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan