Dag 12; Zion Springdale.

Door Fam. Homan - A long time ago

Rustig wakker geworden vandaag. We hadden net twee vermoeide dagen achter de rug.

Lekker douchen en de spullen weer bij elkaar gepakt. In drie uurtjes naar Zion gereden langs prachtige  landschappen. Bergen, rotsen en opeens duiken er af en toe gigantische vakantieressort’s op met megazwembaden en palmbomen. Het begin is al goed.

Aangekomen op ons nieuwe verblijf voor 1 dag, kunnen we alleen maar zeggen: MOOI!! Het hotel is ontzettend mooi, net een plaatje, maar ook de omgeving. We hebben nu voor de eerste keer een balkon en het uitzicht daarop is onbeschrijfelijk. We zitten in de Canyons met allerlei gebergten om ons heen.

Na het inchecken en de spullen hebben uitgeladen zijn we met de (gratis) shuttlebus naar het Zion National Park gereden. Je koopt daar een ingangskaart voor 25 dollar en dan kun je met je eigen auto erin, maar je kunt ook daar een gratis shuttlebus pakken en door het Park gaan rijden. Dit hebben we dus gedaan. Het Park is erg mooi om te zien. Net zoals op TV en je waant je soms op de set van een cowboyfilm.

Na het bezoek aan het Park weer terug met de shuttle om wat te eten in het hotel. Na het eten lekker het zwembad in. Met al deze hitte een heerlijke manier om af te koelen.

Morgen gaan we naar het 2e Park. Bryce Canyon genaamd. Dit schijnt het mooiste Park te zijn. We zullen het zien. Op naar morgen………

Reacties

Ton Rozie A long time ago

Hallo Amerika...
We zijn in Westervoort blij weer iets van jullie te "lezen" we begonnen het verslag met foto`s te missen.
Ik las over de magische krachten van Noa...Dat moeten dan Telekinetische gaven zijn met als specialiteit het weer!! Dat is handig als ik een keer ga vissen of een buiten fotoreportage moet maken.Moeten we een x bespreken! Zondag heb ik Bianca naar Schiphol gebracht ,en a.s Zondag halen we haar weer op. Ze heeft het erg naar haar zin in Italië (Yoga vacantie!!) Van de 4 wiel Japanner is nog geen bericht binnen gekomen.
Riekie en ik wensen jullie nog veel mooi weer, en veel plezier in Amerika en tot ziens.
Groetjes van uit Westervoort :-)!!

Cisca A long time ago

Hallo allemaal,
Genoten weer van de foto's! Klein beetje jaloers zijn we natuurlijk wel ook op jullie mooie weer.
Ben ook benieuwd naar de foto's van Bryce canyon.
Van Jelle nog 'n vraagje: mochten jullie nog na al het natuurschoon in een soort van supermarkt komen, willen jullie Dan een blikje Monster energy 'assault' (rode M) voor hem meenemen?

Alvast dank en nog heel veel plezier.

Grottoes circa en co
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!