Dag 13; Bryce Canyon.

Door Fam. Homan - 11-08-2011 05:32

Vanmorgen nog even kunnen genieten van ons geweldige uitzicht. Daarna ons ritueel weer uitgevoerd. Inpakken en uitchecken en op weg naar Bryce Canyon. Een rit van ongeveer 2,5 uur. Kort na de middag arriveerde we bij ons nieuwe hotel. Inchecken en onze koffers op de hotelkamer dumpen. Na een korte rust zijn we Bryce Canyon ingereden, nu met onze eigen auto. Ik kan niet anders zeggen dat dit een ontzettend mooi park is. Je moet de foto’s maar bekijken. Het is echt adembenemend en een beetje onwerkelijk allemaal om hier tussen al deze schoonheid van natuur te staan. We hebben dan ook veel foto’s genomen en gefilmd.

’s-Avonds hebben we in Bryce City lekker gegeten. Ditmaal een buffet dinner met keuze uit van alles en nog wat en een heerlijk toetje. De buiken zaten weer vol. Straks bij terugkomst in Nederland maar weer flink sporten om de overtollige kilo’s er weer af te trainen. Maar nu nog maar genieten……..

Morgen gaan we naar Page. Eigenlijk een tussenstop waar we een beetje gaan ontspannen, zwemmen, shoppen en wat meer.

Tot zover Bryce. yes

Reacties

Wanda van der Duim 11-08-2011 12:08 {{button-2469}}

Hallo luitjes, het is heerlijk om jullie reisverslag te lezen. Wij zijn al terug, maar het weer is hier echt knudde. Ik ben al klaar met de was van de vakantie en ben nu bezig om de kamers van de kids in orde te maken voor school. Dewi heeft nu eenmaal haar bureau nodig. Wat een ellende. De kids zijn gelukkig een paa dagen bij opa en oma en nu kan moeders alles weggooien wat echt incompleet en kapot is. Ik heb nu even pauze en ben aan het genieten van jullie vakantie. Wij wensen jullie nog heel veel plezier en geniet er nog lekker van. Oh ja, ik moet van Dewi en Zoë doorgeven van ze Quinty en Noa heel erg missen en ze hopen dat jullie gauw terug zijn. Groetjes van de Duimpjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan